tüp bebekte kürtaj sonrası 2. deneme

hus3545

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
2.677
2.608
133
34
izmir
Merhaba hanımlar ,

Ben kasım 2022 de ilk transferimi oldum bebeğim 6+3 de kalbi durdu malesef sevincimiz yarım kaldı ve şuan çok üzgünüm geçen hafta pazartesi kürtaj oldum bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor ikincisinde de bu şekilde olurmu korkusunu içimden atamıyorum ilkinde böyle yaşayıp ikincisinde pozitif olan varmı ne olur içim biraz rahatlasın istiyorum yardımcı olabilir misiniz :(

Merhaba hanımlar ,

Ben kasım 2022 de ilk transferimi oldum bebeğim 6+3 de kalbi durdu malesef sevincimiz yarım kaldı ve şuan çok üzgünüm geçen hafta pazartesi kürtaj oldum bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor ikincisinde de bu şekilde olurmu korkusunu içimden atamıyorum ilkinde böyle yaşayıp ikincisinde pozitif olan varmı ne olur içim biraz rahatlasın istiyorum yardımcı olabilir misiniz :KK43:
Merhabalar çok geçmiş olsun 🌸 bende 2. Denemede hamile kaldım 6+5 te kalbi durdu maalesef temmuz ayında kürtaj oldum. 3. Denemede de aynısı yaşamamak adına embriyolarıma pgt yaptırdım. Çünkü kalbi duran bebeklerin genellikle sağlıklsz gebelik olduğu için bu durumu yaşıyoruz. Bunu engellemek adına en güzel yapılcak şey pgt. Gerisi Allahtan.

Merhabalar çok geçmiş olsun 🌸 bende 2. Denemede hamile kaldım 6+5 te kalbi durdu maalesef temmuz ayında kürtaj oldum. 3. Denemede de aynısı yaşamamak adına embriyolarıma pgt yaptırdım. Çünkü kalbi duran bebeklerin genellikle sağlıklsz gebelik olduğu için bu durumu yaşıyoruz. Bunu engellemek adına en güzel yapılcak şey pgt. Gerisi Allahtan.
merhabalar sizede geçmiş olsun yine aynısı olur diye korkuyorum bu sefer farklı tedavimi uyglulanıyor benim 2. denemem ne zaman olucak bilmiyorum siz ne zaman oldunuz

merhabalar sizede geçmiş olsun yine aynısı olur diye korkuyorum bu sefer farklı tedavimi uyglulanıyor benim 2. denemem ne zaman olucak bilmiyorum siz ne zaman oldunuz
Ben kürtajdan sonra doktoruma pgt istiyorum dedm ama amh değerin düşük zaman kaybı dedi yapmak istemedi bende doktorumu değiştirdm. Aynı şeyleri yaşayarakta vakit kaybım olur ve bu acıları tekrar yaşamak beni yıpratır. Daha sonra yeni bir merkezle başladım. Normalde bi sonraki denemeyi 2. Ayda yapıyolar ama burda bana özel tedavi prp vs. Yapıldı anca 6. Ayımda transfer olucam bu ay

Merhaba hanımlar ,

Ben kasım 2022 de ilk transferimi oldum bebeğim 6+3 de kalbi durdu malesef sevincimiz yarım kaldı ve şuan çok üzgünüm geçen hafta pazartesi kürtaj oldum bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor ikincisinde de bu şekilde olurmu korkusunu içimden atamıyorum ilkinde böyle yaşayıp ikincisinde pozitif olan varmı ne olur içim biraz rahatlasın istiyorum yardımcı olabilir misiniz :KK43:
Merhaba hanımlar ,

Merhaba 1 sene geçmiş ne yaptınız denediniz mi ikinci transferi bende bebeğimi kaybettim ikinci düşünüyorum da bilgi verirmisniz bide bende pcos var

Merhaba 1 sene geçmiş ne yaptınız denediniz mi ikinci transferi bende bebeğimi kaybettim ikinci düşünüyorum da bilgi verirmisniz bide bende pcos var
Geçmiş olsun öncelikli çok zor ama Allah sabrını veriyor ben 3. Yü denedim 2 de tutmadı 3. De tuttu ve şuan ayağımda uyuyor 6 aylık olduk çok şükür umudunuzu yitirmeyin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin🌸🤲🏻

Geçmiş olsun öncelikli çok zor ama Allah sabrını veriyor ben 3. Yü denedim 2 de tutmadı 3. De tuttu ve şuan ayağımda uyuyor 6 aylık olduk çok şükür umudunuzu yitirmeyin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin🌸🤲🏻
2. Kalitesi neydi hatırlıyor musunuz peki tutan kaçncı gün embriyosuydu ya benm ilk 5aa düşük oldu 8. Haftada çok korkuyorm 2. Olck şmdi o da 5aa

2. Kalitesi neydi hatırlıyor musunuz peki tutan kaçncı gün embriyosuydu ya benm ilk 5aa düşük oldu 8. Haftada çok korkuyorm 2. Olck şmdi o da 5aa
Canım hiç bilmiyorum onu inan kalitesi aslımda çokda önemli değil 3a falan olupta tutan çok duymuştum ben kendimin hiç bilmiyorum bilgi verilmemişti çünkü benim ege üniv de oldu tamamen doktoruma teslimdim korkma dua et bol bol estağfurullah çek inşallah gönlünün muradı olur

Merhaba hanımlar ,

Bende 9. Haftada kaybettim biz direk doktorumuzla iletişime geçtik kromozom analizi kan pıltılaşma testi tekrar rahim filmi istendi

Back
X