Tüp bebekte menogon kullananlar bi bakıverin:(

boncukkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
567
9
46
İstanbul
Öncelikle merhabalar arkadaşlar:61:..Ben bu ay 3.tüp bebek denememe başladım..Daha önce yumurta gelişimi için Puregon,Merionel ve Gonal-f kullanmıştım..Bu sefer doktorum menogon kullanacağımızı söyledi ve iğnelere başladık:42:...

Daha önce ki iğnelerimi ben kendim göbüşten yapmıştım bunu da yapabileceğimi söylediler..İlk gün yaptım ama çok ağrım oldu ve ertesi gün iğne yerlerim şişti...Ben de 2.gün ve 3.gün hastanede kalçadan vurdurdum..Ama iğne yerlerim çok feci ağrıyo:59:..Daha önce ki ilaçlarda hiç böyle bişey yaşamadığım için garipsedim bu durumu:41:..Bugün doktora gittim ama ağrının olması normal dediler ve menogona devam etmemi söylediler.:14:.

Uzun lafın kısası siz menogon kullandığınızda ağrınız olmuşmuydu..Bu arada 4toz,1su kullanıyorum....Acaba bu ölçü yüksekte ondan mı çok ağrı yapıyo..Sırt üstü yatamıyorum yahuuuuuu:20::50:
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerrrr:71:

Merhaba, ilk tedavimde sabah akşam menagon vuruldum 2 toz 1 su idi. 2. tedavimde sabahları lucrin ve gonal f akşamları yine gonal f ve 2 toz 1 su menagon vurulmuştum. Ama bende o dediğin raahatsızlıkları hiç yapmadı. Birde ben menagonu hep kalçadan yaptırdım. Geçmiş olsun.

Öncelikle merhabalar arkadaşlar:61:..Ben bu ay 3.tüp bebek denememe başladım..Daha önce yumurta gelişimi için Puregon,Merionel ve Gonal-f kullanmıştım..Bu sefer doktorum menogon kullanacağımızı söyledi ve iğnelere başladık:42:...

Daha önce ki iğnelerimi ben kendim göbüşten yapmıştım bunu da yapabileceğimi söylediler..İlk gün yaptım ama çok ağrım oldu ve ertesi gün iğne yerlerim şişti...Ben de 2.gün ve 3.gün hastanede kalçadan vurdurdum..Ama iğne yerlerim çok feci ağrıyo:59:..Daha önce ki ilaçlarda hiç böyle bişey yaşamadığım için garipsedim bu durumu:41:..Bugün doktora gittim ama ağrının olması normal dediler ve menogona devam etmemi söylediler.:14:.

Uzun lafın kısası siz menogon kullandığınızda ağrınız olmuşmuydu..Bu arada 4toz,1su kullanıyorum....Acaba bu ölçü yüksekte ondan mı çok ağrı yapıyo..Sırt üstü yatamıyorum yahuuuuuu:20::50:

sadece menegon mu kullanıyosun...başka ilaç sa varsa bana biraz fazla gibi geldi..

ben ilk tedavimde Sabahları 150'lik menegon (2 toz 1 su) akşamalrı da 150'lik gonal f kullanmıştım....menegon kalçaları kötü yapıyor...ağrı olur..sertlik de oluyor..morarma da olur..merak etme...dayanılmayacak şeyler değil..

Merhaba, ilk tedavimde sabah akşam menagon vuruldum 2 toz 1 su idi. 2. tedavimde sabahları lucrin ve gonal f akşamları yine gonal f ve 2 toz 1 su menagon vurulmuştum. Ama bende o dediğin raahatsızlıkları hiç yapmadı. Birde ben menagonu hep kalçadan yaptırdım. Geçmiş olsun.

MEHTAPERKAN canım cevabın için çok teşekkür ederim:71:..Ben de geçen tedavimde gonal f kullanmıştım göbüşten vurmuştum ve hiç bi sıkıntım yoktu,ama bu çok ağrı yaptı:20:...Ben de bundan sonra hep kalçadan vurdurucam İNŞALLAH,ilk gün göbeğim baya kötü oldu çünkü:59:....Sağolasın iyi dileklerin için:70:

sadece menegon mu kullanıyosun...başka ilaç sa varsa bana biraz fazla gibi geldi..

ben ilk tedavimde Sabahları 150'lik menegon (2 toz 1 su) akşamalrı da 150'lik gonal f kullanmıştım....menegon kalçaları kötü yapıyor...ağrı olur..sertlik de oluyor..morarma da olur..merak etme...dayanılmayacak şeyler değil..

ROZALİNEcim sadece menogon kullanıyorum ,4toz,1su olacak şekilde:61:....Cidden dediğin gibi kalçam çok ağrıyo,akşam üstüne yatamıyorum bile,ama buna da dayanıcaz minişler için:49:....Cevabın için çok teşekkür ederim canım:71::70:

söylediğin ilaçları tedavilerimde ben de kullanmıştım.menogonlu tedavilerimde daha iyi sonuç. alıyordum.menogona güveniyorum ben..menogonu kalçadan oldum hep..morarma oluyor.e biraz acıyor da...sonucu iyi olsun da... hepsi geçiyor..kolonya ya da alkollü pamukla kompres yap iğne yerine.

gonal f de göbeği morartıyor.bir de yumurtalar çatlamasın diye son dönemlerde verilen cetrotayt..göbekten yapılan iğne için okuyan herkese bir kolaylık olsun..göbeğinin etrafından 1 parma k ilerisini alt üst yan farketmes..iğneyi yapacağın yeri önce klonyalı pamukla silin.sonra etinizi başparmağınıs ie işaret parmağınıs arasına iyice sıkıştırın.öye sokun enjektörü..hiç acımıyor böyle yapınca.

yüzünü güldüren bir tedavi olsun inşallah.hayırlı evlat olsun..

Canım ben en son 3 gün kullandım menogonu 1 toz su benimde çok ağrım. Olduu sanki kas tutulması gibiydi ama deger inşallah sende güzel sonuc alırsın

söylediğin ilaçları tedavilerimde ben de kullanmıştım.menogonlu tedavilerimde daha iyi sonuç. alıyordum.menogona güveniyorum ben..menogonu kalçadan oldum hep..morarma oluyor.e biraz acıyor da...sonucu iyi olsun da... hepsi geçiyor..kolonya ya da alkollü pamukla kompres yap iğne yerine.

gonal f de göbeği morartıyor.bir de yumurtalar çatlamasın diye son dönemlerde verilen cetrotayt..göbekten yapılan iğne için okuyan herkese bir kolaylık olsun..göbeğinin etrafından 1 parma k ilerisini alt üst yan farketmes..iğneyi yapacağın yeri önce klonyalı pamukla silin.sonra etinizi başparmağınıs ie işaret parmağınıs arasına iyice sıkıştırın.öye sokun enjektörü..hiç acımıyor böyle yapınca.

yüzünü güldüren bir tedavi olsun inşallah.hayırlı evlat olsun..

DENİZVERDİ cevabın için çok teşekkür ederim:71:...Bu arada ben menogonu artık göbüşten vurmaya başladım,doktorum böyle de kullanabileceğimi söyledi..Önce ki iğnelerde göbüşten olduğu için şimdi daha rahatım:42:..Hafif şişlikler ve ağrılar yine va,r ama sonu dediğin gibi güzel olur İNŞALLAH:49:...Tekrardan çok teşekkür ederim:70:

Canım ben en son 3 gün kullandım menogonu 1 toz su benimde çok ağrım. Olduu sanki kas tutulması gibiydi ama deger inşallah sende güzel sonuc alırsın

BURCUŞAFAKcım senin tedavinde ağrılı olmuş ama sonu güzel olmuş:49:..İNŞALLAH benimkininde sonu güzel olur:19:...İğnelerim zaten cuma bitcek sanırım..Pazarteside yumoşlar toplancak İNŞALLAH:21:
Cevabın için çok teşekkür ederim güzelim:71:..

İçimi rahatlattınız en azından tek ağrı çekenin ben olmadığımı,yanlış bişey yapmadığımı anlamama vesile oldunuz,hepiniz sağolun tekrardan:70:

açıkçası menegonu bende kullandım ama göbişten vurulduğunu duymamıştım :26: kaçladan vurulup durmuştum

bende bugün başladım.adetimin 3.günü ilk tüp bebek denememiz.çok stresliyim.rabbim hepimizin ya ve yardımcımız olsun.

tedavin hayırlı olsıun öncelikle
bende son denememde 4.deneme gonalf+menogon kullandım 2 toz 1 su şeklinde kalçadan yaptırdım evet biraz ağrı yapıyor bu iğne.
senın 4 toz 1 su olduğu için dahada yakar ve acıtır

arkadaşlar tüp bebek tedavisi için son aşamalardayım.4 doz 2 su menagon iğne yaptırıyorum.doktorunuza danıştınız mı cinsel pehriz varmı acaba?

arkadaşlar merhaba.5 tane menagon iğne bitirdim.doktorum muayenden sonuçlarımdan sonra tekrar 3 tane menagon birde orgaluatron göbekten iğne verdi.perşembe tekrar muayene ve kan tahlil bakalım hayırlısı.

bende menegon kullandım 2 toz 2 su şeklinde kalçadan vurdurttum hep ilk hemşire vurduğunda çok feci olmuştu bacağım komple uyuşmuştu resmen hemşiremin günahını aldım bide sonra baya bi devam ettim sonra acısı geçiyomu derseniz hayır tuhaf bi şekilde acıya alışıyosunuz vücut direnç kazanıyo :37: :1: yeterki tutsun canım geçiyor bu ağrılar hep seninle yaşayacak değller ya

günaydın bende menegon kullanıyorum 2 toz 1 su ve puregon menegon kalçadan puregon göbek veya koladan ama ben kendim yapamayacağım sanırım yakan bir ilaç allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çifte bayram nasip etsin inşallah

Hey gidi heyyyy
Geçen sene açmıştım bu konuyu,hamiş kalınca unutuvermiştim acıyı sızıyı,şimdi ise meleğim ayaklarımda uyuyor:emir_bebek::nazar:...RABBİM tüm isteyenlere,bu yolda maddi manevi yorulanlara nasip etsin bu güzel duyguyu..Zorlu bi hamişliğin ardından kavuştum şükür prensesime:nazar:,darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına olsun,bu zorlu süreçte RABBİM yar ve yardımcınız olsun:19:

Hey gidi heyyyy
Geçen sene açmıştım bu konuyu,hamiş kalınca unutuvermiştim acıyı sızıyı,şimdi ise meleğim ayaklarımda uyuyor:emir_bebek::nazar:...RABBİM tüm isteyenlere,bu yolda maddi manevi yorulanlara nasip etsin bu güzel duyguyu..Zorlu bi hamişliğin ardından kavuştum şükür prensesime:nazar:,darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına olsun,bu zorlu süreçte RABBİM yar ve yardımcınız olsun:19:

Çok sevindim böle güzel sonuç alan arkadasımız oldugu için çok şükür sen kavuşmuşsun inşllah bizlerde kavusuruz. Bende klomenin ardından bugun menogon kullandım hayırlısı bakalım insan o kadar çok sey merak edioki sen iğneden sonramı hamiş kaldın? Catlatma iğneside oldun mu ayrıca kaç yumoş olmuştuuuu ????????

Back
X