- Konu Sahibi boncukkkkk
Öncelikle merhabalar arkadaşlar
..Ben bu ay 3.tüp bebek denememe başladım..Daha önce yumurta gelişimi için Puregon,Merionel ve Gonal-f kullanmıştım..Bu sefer doktorum menogon kullanacağımızı söyledi ve iğnelere başladık
...
Daha önce ki iğnelerimi ben kendim göbüşten yapmıştım bunu da yapabileceğimi söylediler..İlk gün yaptım ama çok ağrım oldu ve ertesi gün iğne yerlerim şişti...Ben de 2.gün ve 3.gün hastanede kalçadan vurdurdum..Ama iğne yerlerim çok feci ağrıyo
..Daha önce ki ilaçlarda hiç böyle bişey yaşamadığım için garipsedim bu durumu
..Bugün doktora gittim ama ağrının olması normal dediler ve menogona devam etmemi söylediler.
.
Uzun lafın kısası siz menogon kullandığınızda ağrınız olmuşmuydu..Bu arada 4toz,1su kullanıyorum....Acaba bu ölçü yüksekte ondan mı çok ağrı yapıyo..Sırt üstü yatamıyorum yahuuuuuu

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerrrr

Daha önce ki iğnelerimi ben kendim göbüşten yapmıştım bunu da yapabileceğimi söylediler..İlk gün yaptım ama çok ağrım oldu ve ertesi gün iğne yerlerim şişti...Ben de 2.gün ve 3.gün hastanede kalçadan vurdurdum..Ama iğne yerlerim çok feci ağrıyo

Uzun lafın kısası siz menogon kullandığınızda ağrınız olmuşmuydu..Bu arada 4toz,1su kullanıyorum....Acaba bu ölçü yüksekte ondan mı çok ağrı yapıyo..Sırt üstü yatamıyorum yahuuuuuu

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerrrr