Erkek İnfertilitesi Tüp Bebekte Morfoloji

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Elen123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.189
1.036
133
Merhabalar 1,5 senedir hamile kalamadım sorunu sürekli kendimde aradım bir sürü doktor bir sürü ilaç hsg hepsi temiz sonra eşim test yaptırdı ve sayı 6 milyon, ileri hız 0 ve morfoloji 1 doktor ugrasmayın boşuna tüp bebekten başka çareniz yok dedi peki bu morfoloji tüp bebekte önemli değilmi. Kafam çok karıştı biraz kür, vitamin falanmı uygulasak belki biraz sayı artar ozaman en azından tüp bebektede şansımız artmazmı.

Canım bilgim yok ama bizim morfoloji 5 olmasına rağmen tüp bebek dediler.doğal yoldan 3kaybım var kalp atışı duruyor.ben de inşallah çare arıyorum şimdi opu günümü bekliyorum

Canım bilgim yok ama bizim morfoloji 5 olmasına rağmen tüp bebek dediler.doğal yoldan 3kaybım var kalp atışı duruyor.ben de inşallah çare arıyorum şimdi opu günümü bekliyorum

Rabbim yardımcın olsun canım peki sizin sayı ve hareket nasıldı acaba diyorum bitkisel kürmü uygulasam yoksa vakit kaybetmeden tüp bebeğemi başlasam.

Kızlar morfoloji bozuluğuyla tüp bebek yaptıran varmı. Çok korkuyorum negatif olursa diye :(

ilgili gerçekten çok fazla yazı var fakat şu yazıyı da incelemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X