doktorunun deme sebebi normal dogumda yasanabilcek aksilikler bu doktorlar cok komik tup bebek onlar icin kiymetli gebelik oysaki anlamiyorlar her gebelik kiymetlidir:) yoksa sen simdi normal hamilelikle ayni sartlardasin istersen tabiiki normal olur doktorun sadece cok ugrastin kavustun sezeryan her zaman normal doguma gore bebek icin daha az risklidir diye boyle diyor. oysaki avrupada normal dogum bebek icinde en az risklisi, bebegin normal dogumda hem cigerlerindeki su cikiyor hem de bir hormon salgiliyormus. ayrica sarilik olmuyor. ama gelde bunu turk doktorlarina anlat, haa ben sezeryan isterim ama normalin daha iyi oldugunu hamileyken ogrenmistim ayrintili. turkiyede olay su arkadasim, programli dogum doktorlar cok rahat randevuyla daha fazla parayla doguma giriyorlar burda ise zavalli doktorlar bazen saatlerce ya da iki gun dogumu bekliyorlar tatillerinden donenler mi ararsin, tum hasta randevularini iptal edip maddi kayip yasayanlar mi. ama hala herkes yok turkiyede tup bebek daha iyi yok turk doktorlari cok muthis diyor. inanin sezeryan istememe ragmen turkiyedeki bu cilginligi anlamiyorum burdaki kendi doktoruma inandiramadim bile bana yok sen yanlis biliyorsun hic o kadar sezeryan serbest olur mu, sacmalama bile dedi bana dusun adam inanmiyor bile dediklerime:)))