Tüp bebekte pgt

Merve1996m

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
129
41
18
29
Kizlar bugün doktor beyle konuştuk 2 embriyoya pgt yapılacak. Ama ben sormayı unuttum ödemeyi ne zaman yapıyoruz acaba hemen mi

Kizlar bugün doktor beyle konuştuk 2 embriyoya pgt yapılacak. Ama ben sormayı unuttum ödemeyi ne zaman yapıyoruz acaba hemen mi
Hemen yapılır canım benim ben yaptım yoksa pgt ye göndermediler ama senin yaptırdığın yer farklı olabilir yinele sen oraya da sor işin rast gelsin inşallah

Rica ederim canım benim 🫶🏻
Tekrar rahatsız ettim seni kusura bakma lütfen🙏 bu pgt 1000 dolarmis türk parasiyla 27. bin küsür ediyor. Şehir dışındayım karttan göndericem dolar üzerinden mi yatirilacak para (eğer öyleyse nasıl oluyor bilmiyorum) yoksa Türk parası karşılığı olan 27 bin mi gondericem acaba

Tekrar rahatsız ettim seni kusura bakma lütfen🙏 bu pgt 1000 dolarmis türk parasiyla 27. bin küsür ediyor. Şehir dışındayım karttan göndericem dolar üzerinden mi yatirilacak para (eğer öyleyse nasıl oluyor bilmiyorum) yoksa Türk parası karşılığı olan 27 bin mi gondericem acaba
Estağfrullah sorun değil ben Euro verecektim onu bile kabul etmediler Euro’mu dolara çevirdim öyle verdim bence sende de olabilir öyle

Birde ben pgt ye 2200 dolar verdim 12 taneye kadar embriyo gönderebilirdim ben 6 tane gönderdim kalan para boşa gitti

Back
X