- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi 3oglanannesi
Biraz canınızı sıkabilirim ama sadece yazmak istiyorum.yazmak ve içini dökmek..2tüp bebek denedik sonuç burda olduguma göre negatifff....problem sperm azlığı ve morfoloji...evleneli 3yıl oldu.2yıldır bu işlerin peşinde koşuyoruz doktordan doktora yapılmayan test kalmadı belkide..benden çok koşturanda vardır elbette rabbim onlara sabır versin..yardımcımız rabbimiz herşeyde birhayır vardır bunun itikadında olan biriyim elh.ama bazen öyle oluyorki insan dertleşmek istiyor biriyle.gerçekten onu anlayan biriyle...ben tüp bebek yaptıgımı söylemedim kimseye çok mu gizli hayır.hiç önemli değil insanların bilmesi.ama aileden etrafa herkes tuttumu tutmadımı derdinde olur acıyarak bakar vah vah yazık diye.bilmedikleri halde bile 3yıldır çocugumuz olmuyo diye eve gelen herkes bu eve bi çocuk lazım,hadi nezaman olacak çocuk,boş mu dolu mu..daha ne sözler...bu insanlar neden bukadar patavatsızki...neden acımasız...elh.eşimde okadar mutluyumki rabbim bozmasın.bide bu çocuk konusunu açmasalar.eksikliği hep yuze vurmasalr..inananın acıyan gözlerle edilen çocuk dualarındanda bıktım.gizliden edilse daha güzel olmazmı..sizin yorumlarınıza ihtiyacım var yaşadıklarımızı paylaşıp birbirimize destek olalaım inş.dua ile...