Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sükür 14. HaftadayımBurdamisinizzzz moral olun bize lütfen....
Sakın ama sakın üzülmeyin stres yapmayın. Benim 17 tane yumurtam toplandı ve sadece 1 tanesi döllendi oda çok zayıftı doktor transfer bile etmek istemedi o kadar imkansız görüyordu. Ben ısrar ettiğim için 3. Gün embriyosu olarak transferim yapıldı bugün 12. Günüm ve çok şükür ki pozitif.Burdamisinizzzz moral olun bize lütfen....
Burdayiz 2 negatif sonucu 3. De pozitifi gördüm şuan 1 oğlum var 11 aylikBurdamisinizzzz moral olun bize lütfen....
Yaa çok sevindim bende 8 Kasım tranfer oldum 5.gun dondurulmuş embiryo çift baklim sabirsizim pazartesi kan testi yapacam erken ama olsun insallh bnde güzel haberi paylaşırım ..Sakın ama sakın üzülmeyin stres yapmayın. Benim 17 tane yumurtam toplandı ve sadece 1 tanesi döllendi oda çok zayıftı doktor transfer bile etmek istemedi o kadar imkansız görüyordu. Ben ısrar ettiğim için 3. Gün embriyosu olarak transferim yapıldı bugün 12. Günüm ve çok şükür ki pozitif.![]()
Yaa çok sevindim bende 8 Kasım tranfer oldum 5.gun dondurulmuş embiryo çift baklim sabirsizim pazartesi kan testi yapacam erken ama olsun insallh bnde güzel haberi paylasirimSakın ama sakın üzülmeyin stres yapmayın. Benim 17 tane yumurtam toplandı ve sadece 1 tanesi döllendi oda çok zayıftı doktor transfer bile etmek istemedi o kadar imkansız görüyordu. Ben ısrar ettiğim için 3. Gün embriyosu olarak transferim yapıldı bugün 12. Günüm ve çok şükür ki pozitif.![]()
Amin insallhMerhaba, benim ilk transferim kimyasal gebelik, 2. transferim annelikle sonuçlandı. Hatta doktorumuz 2. transferde 5. gün embriyolarimiza kiyamadi (Tutmazsa 3. transferde 2 tane 5. gün embriyosu koyarız dedi) ve orta kalite 3. gün embriyosu transfer etti. Kizimiz yakında 9 aylik olacak. Hayirlisiyla size de nasip olsun inşallah.
Oy massallahBurdayiz 2 negatif sonucu 3. De pozitifi gördüm şuan 1 oğlum var 11 aylik![]()
Maşallah insallhMerhaba, benim ilk transferim kimyasal gebelik, 2. transferim annelikle sonuçlandı. Hatta doktorumuz 2. transferde 5. gün embriyolarimiza kiyamadi (Tutmazsa 3. transferde 2 tane 5. gün embriyosu koyarız dedi) ve orta kalite 3. gün embriyosu transfer etti. Kizimiz yakında 9 aylik olacak. Hayirlisiyla size de nasip olsun inşallah.
Amin süreciniz nasıldı bilgi verebilirmisiniz .Cok sükür 14. HaftadayımRabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Amiinn inşallah sağlıkla tutunsun kuzumuz.Yaa çok sevindim bende 8 Kasım tranfer oldum 5.gun dondurulmuş embiryo çift baklim sabirsizim pazartesi kan testi yapacam erken ama olsun insallh bnde güzel haberi paylaşırım ..
Bugün 6.gun test yaptım Va 44.5cikti sizceCok sükür 14. HaftadayımRabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Cok güzeeell benim 7. Gün 49 duBugün 6.gun test yaptım Va 44.5cikti sizce
Çarşamba birdaha yapacam.insallah yükselirse inşallah her bekleyen inşallah pozitifi görürüCok güzeeell benim 7. Gün 49 du![]()
İnşallah kendine dikkat et suan tam yerleşme zamanı yorma kendini ayakta fazla kalma en iyisiÇarşamba birdaha yapacam.insallah yükselirse inşallah her bekleyen inşallah pozitifi görürü![]()
Zaten çok yormamaya çalışıyorum ama arada yürüyorum kan dolaşımı için inşallah kısmet Allah ne yazdiyysa bakalım teşekkür ederimİnşallah kendine dikkat et suan tam yerleşme zamanı yorma kendini ayakta fazla kalma en iyisi
Bugün tekrar yaptırdım ve 62.4 çıktı HCG 2 kat artmamis dedi hemşire cuma.tekrar yaptıracağım aceba böle olan ve pozitif gören varmı ilk testim 44.5 tü bilgi veririmisiniz lütfenZaten çok yormamaya çalışıyorum ama arada yürüyorum kan dolaşımı için inşallah kısmet Allah ne yazdiyysa bakalım teşekkür ederim![]()
erhaba bende 8 Kasım'da tarnsfer oldum 5.gun embiryosu dondurulmuş . tarnsfer sonrası 6.gunu bhg yaptım 44.5 çıktı bugün 8.gunum 62.4cikti hemşire 2 kat artmamis dedi cuma tekrar istedi şimdi ben anlamadım 2 gün önce aynı saatlerde yaptım aynı yerde bu aynı zman aynı yer nasıl yagni bilgi veririmisiniz lütfen ...çünkü hemşire öle ümitsiz konuşunca sabahtan beri bir tuhafimSakın ama sakın üzülmeyin stres yapmayın. Benim 17 tane yumurtam toplandı ve sadece 1 tanesi döllendi oda çok zayıftı doktor transfer bile etmek istemedi o kadar imkansız görüyordu. Ben ısrar ettiğim için 3. Gün embriyosu olarak transferim yapıldı bugün 12. Günüm ve çok şükür ki pozitif.![]()
Canım üzülme sonuçta artış var belki bundan sonra yükselerek ilerler önemli olan beklemek şu andaerhaba bende 8 Kasım'da tarnsfer oldum 5.gun embiryosu dondurulmuş . tarnsfer sonrası 6.gunu bhg yaptım 44.5 çıktı bugün 8.gunum 62.4cikti hemşire 2 kat artmamis dedi cuma tekrar istedi şimdi ben anlamadım 2 gün önce aynı saatlerde yaptım aynı yerde bu aynı zman aynı yer nasıl yagni bilgi veririmisiniz lütfen ...çünkü hemşire öle ümitsiz konuşunca sabahtan beri bir tuhafim![]()