Tüp bebekte transferden sonra dinlenmek mi lazım?

cananur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
545
136
648
44
Konu silindi

Son düzenleme:
3-4 gün dinlenmeyi öneriyorlar.yaz tatili zamanı 3-4 gün izin alabilirsin sanırım sorun çıkarmazlar.
güzel haberlerinle inşalllah :)

Arkadaşlar bende tüp bebek yaptrıyorum Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah ve hepimizede transferden sonra mutlaka yatıp dinlenmek mi lazım ben bunda hep bu tarz şeyler okudum ama benim doktorum gerek yok dedi bende çalışan biriyim ve rapor almam zor oluyor .Bilenler görüşlerini paylaşsın lütfen .Cevaplarınızı bekliyorum selam ve dua ile...........

benim doktorom da önermemişti. ilk gün sadece yattım. dinlendim. ikinci günden itibaren normal hayatıma geri döndüm. doktorum sadece kendini zorlama ama metabozilmanın aynı şekilde çalışıyor olması lazım sakın bütün gün yatiim filan deme normal hayatına dön dedi.. ben de öyle yaptım. sonuçta transferden sonra sürekli yatan insanların gebe kalma şansı daha yüksek diye bir istatistik olmadığını söylemişti.

ilk iki gün dinlenmek lazım
sonrasında normal hayata dönebiliyorsun ama dikkatli olarak
eğilip kalkarken dikkatli olmak lazım
birde bir yerlerden bişey almak için uzanmamak

yüksek yerler yani

3.gün koyuluyorsa eger 3-4 gün sonra 5.gün koyuyolarsa 1.gün tutundunu söylediler
tutunması için vucudun çok dinlenik olması lazımmış
ama dinlenirkende günlük ihtiyaclarımızı karşılamaktan korkmamaız gerekmiş ama bunları yaparken aşırı agır işller yapılmaması gerekti bana bugün veri,len kagıtta yazıyor gerisi bize kalmış ve sana kalmış bi hafta izin koparmaya bak

ilk üç gün çok dikkat etmek gerekiyor.sonrasinda ise normal yasantiya devam diyolar ama yorucu islerden kaçinmak gerekiyor.agir kaldirmak,uzanmak,egilmek,bunun gibi.sürekli yatmanin kan dolasamini yavaslattigi için arada hareket etmek gerekiyormus.

iki gün yatmıştım oda sürekli değil sonra işime dönmüştüm işimde oldukça ağır korkma yani tutunacaksa tutunuyor zaten.

kendini ca bir faunusa hapsedip aman aman bişey olma. ama tedbirini al koru kendini. sonrada Allaha emanet bişey olmaz inşallah.

benim transferimbe 2gün önce ypıldı.bende hareketlerime çok dikkat ediyorum.ama gece yatarken çok dönüyorum çok korkuyorum bişey olcak diye.sizce bu sakıncalı mı?

benim transferimbe 2gün önce ypıldı.bende hareketlerime çok dikkat ediyorum.ama gece yatarken çok dönüyorum çok korkuyorum bişey olcak diye.sizce bu sakıncalı mı?

aynı sorun bendede var brnde çok sağ sol dönüyorum umarım sorun olmaz arkadaşalar transferimin 3. günü:olmaz:

canım bende öğretmenim (matematik)
mayısın son haftası okul açıkken transferim olmuştu
ben 2 hafta rapor aldım çünkü stresli bi ortan merdiven in çık hergün zor olur diye
haziranıda kapattım raporla ama gebeliğim devam etmedi ama sen tedbirini al canım
bizim sağlığımız daha önemli stresten uzak durman lazım

Hanimlar dün transferim yapildi.Doktor 3gün ev istirahati verdi sonrasinda agir is yapmamak sartiyla gunluk hayatina dön dedi.sizler transferden sonraki surecinizi nasil geciriyosunuz,ben surekli yatamiyorum sıkılıyorum. yanimda kimse yok yemegimi falan kendim hazirlamak zorundayim

Back
X