- 21 Ağustos 2025
- 10
- 2
- 1
- 44
- Konu Sahibi Drytrkylmz66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi bilgisi olan yokmuArkadaşlar merhaba.
25 temmuzda 2 tane 5 gün embriyosu transfer edildi.
Dün ilk ultrason kontrolü vardı. Yolk sac göremedim haftaya kontrol dedi. Biraz korktum. Ultrasona bakar mısınız? Böyle olup sonra görünen var mı?
Canım ilk ultrasonda görülmeyebilir daha. Doktorda söylemedi mi sanaArkadaşlar merhaba.
Dün ilk ultrason kontrolü vardı. Yolk sac göremedim haftaya kontrol dedi. Biraz korktum. Ultrasona bakar mısınız? Böyle olup sonra görünen var mı?
Söyledi ama çok olumlu konuşmadı. Kafam karıştı o yüzden. Hatta 2 kese var biri sağlıksız dedi. Diğer keseden yolk sac görünmüyor diye keseyi bile ölçmediCanım ilk ultrasonda görülmeyebilir daha. Doktorda söylemedi mi sana
kese boyutu ne çıktıArkadaşlar merhaba.
Keseyi ölçmedi bilekese boyutu ne çıktı
merhaba umarım görmüşsünüzdür bende aynı durumdayımKızlar bugün hastaneye gittim. 7 haftalık dedi ama hala kese içinde yolk sac ve embriyo görünmüyor. Beta hcg 8307 çıktı.
Doktor geç gelişiyor olabilir dedi ama bilemedim ya.
Yarın tüp bebek doktorumda kontrolüm var bakalım o ne diyecek
Son durumun nedir?Benimde ilk hemen görünmedi sonradan göründü
Keşke doktoruna detaylı sorsaydın bi sonraki randevuna kadar stres olacaksın
![]()
Canm nasıl gidiyor son kontrolün nasıl geçtiDün kontrolüm vardı. Normalde 7+1 olması gerekirken 6 haftalıkla uyumluymuş. Canlandığını görmeseydim tedaviyi bitirecektim dedi.
Haftaya tekrar kontrol dedi. Hepimiz için herşey inşallah çok güzel olacak![]()
Perşembe günü gideceğim canım. Burdan yine yazarım durumuCanm nasıl gidiyor son kontrolün nasıl geçti