Tüp bebekten önce çatlatma aşılama vs mi yapılıyor

mirinn

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2024
213
104
18
32
Merhaba ben de düşük Amh ( 6 ay önce 1.12) var ve son gittiğim kadın doğum doktoru infetilite doktoruyla görüşmemi istedi. Tedaviye başlaması için Sizce direk tüp bebeğe mi yönlendirirler. Yoksa çatlatma aşılama gibi şeyler mi olur ya da ikisi aynı şey mi oluyor. Benzer tecrübeleriz varsa kısaca süreçten bahsedebilirseniz çok sevinirim süreç hakkındaki bilinmezlik korkutuyor ve kafamı karıştırıyor

Merhaba ben de düşük Amh ( 6 ay önce 1.12) var ve son gittiğim kadın doğum doktoru infetilite doktoruyla görüşmemi istedi. Tedaviye başlaması için Sizce direk tüp bebeğe mi yönlendirirler. Yoksa çatlatma aşılama gibi şeyler mi olur ya da ikisi aynı şey mi oluyor. Benzer tecrübeleriz varsa kısaca süreçten bahsedebilirseniz çok sevinirim süreç hakkındaki bilinmezlik korkutuyor ve kafamı karıştırıyor
Devlette herhalde aşılama şartı var özelde direk tedaviye başlayabilirsiniz

Amh 1 altındaysa direk tüp bebege yönlendirme yapıyorlar ama üstündeyse değer 2 aşılama şartı var daha sonra tüp bebeğe yönlendiriyorlar. Süreç her hastanede aynı olmuyor sanırım kiminde çok uzuyor kiminde daha hızlı ilerliyor. Ben devlette aşılama yaptırdım 3 kere. Sonra özelde tüp bebeğe geçtim

selamlar,
Sebepsiz infertilite vardı bende.
Doktorum aşılama ve tüp bebek tedavisi sundu. Seçimi bize bıraktı. Süreçlerden, başarı oranlarından bahsetti. E tabi maliyet olarakta fark vardı
Biz direkt tüp bebek tercih ettik
Şükürler olsun 2 gün öncede sonucumu aldım pozitif
Rabbim sizede yaşatsın dilerim ♥️🕊️

Back
X