• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekten sonra dogal yolla hamıle kaldımm

melekkose

guzel kizim yakisikli oglum
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
278
9
318
arkadaslar sizlere umut olsun dıye yazıyorum. 2011 aralık ayında tup bebek yontemıyle guzel kızımı kucagıma aldım.. nasıl olsa hamıle kalamam dıye korunmadım ve suprız bı sekılde hamıle oldugumu oğrendım.. ılk denememde 4 sene korunmadıgım halde hamıle kalamamıstım negatıf asılama ve ılk tup bebek denemesıyle hamıle kalmıstım. şimdı ıse nasıl olsa olmuyo deyıp ne korundum ne dıkkat ettım. son adet tarıhımı bıle bılmıyodum tamamen kafamdan cıkartmıstım cunku. doktora gıttıgımde tamamen psıkolojık dedı. demekkı rahat olunca hamıle kalınabılıyomus bunu ogrendım arkadaslar. Allah herkeslere nasıp etsın ınsallah..sakın umudunuzu kaybetmeyın arkadaslar. 2 sene oncesıne kadar ben asla anne olamıycam derken simdi Allahın ıznıyle ıkıncı yavrumu beklıyoruzz:nazar:

arkadaslar sizlere umut olsun dıye yazıyorum. 2011 aralık ayında tup bebek yontemıyle guzel kızımı kucagıma aldım.. nasıl olsa hamıle kalamam dıye korunmadım ve suprız bı sekılde hamıle oldugumu oğrendım.. ılk denememde 4 sene korunmadıgım halde hamıle kalamamıstım negatıf asılama ve ılk tup bebek denemesıyle hamıle kalmıstım. şimdı ıse nasıl olsa olmuyo deyıp ne korundum ne dıkkat ettım. son adet tarıhımı bıle bılmıyodum tamamen kafamdan cıkartmıstım cunku. doktora gıttıgımde tamamen psıkolojık dedı. demekkı rahat olunca hamıle kalınabılıyomus bunu ogrendım arkadaslar. Allah herkeslere nasıp etsın ınsallah..sakın umudunuzu kaybetmeyın arkadaslar. 2 sene oncesıne kadar ben asla anne olamıycam derken simdi Allahın ıznıyle ıkıncı yavrumu beklıyoruzz:nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
allah bağışlasın yavrularını çok güzel darısı bizlerin başına.

canımm çok sevindimm ALLAHIM sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inşallah.. bende mayıs 2012de yavruma kavuştum darısı süprizler bizlere inşallah :16:

Bana umut oldun canım ben de 4 yıllık evliyi. 1 kez klomenle hamile kaldım 8 haftalık düştü kürtaj oldum sonrasında 3 aşılama oldu negatif nerdeyse 2 senedir hamile kalamıyorum geçen ay tüp bebeğe başladık embrçyolarım donduruldu ohss oldum aşırı uyarılma oldu transfem ertelendi ilk denemem olacak inşallah gutar ve doğururum ve sonra yollar açılır vallahi hiç şikayet etmeden peşpeşe 3 tane doğurucam yaşım şuan 27 çooook özlemim var çocuklara 1 taneyme kalmak istemem ama rabbim önce birtane hayırlı evlat versin inşallah kardeşi de senin gibidoğal yolla olur.

Back
X