tüp bebekten sonra doğuma geri sayım ...

yine uykusuz bir gece beni bekliyor sanırım... kasınmaktan uyuyamıyorum... offf offff :(((((

Leftere benimde karnımda kırmızı kırmızı topluiğne başı büyüklüğünde döküntüler oldu,çok kaşınmıyor.Sıcaktan olduğunu düşünüyorum.Senin döküntün fazlamı canım??Dün eşime hamilelik arlerjisi diye bişey var dedim,bi kaç saat sonra karnım kaşınıyor benim diye tutturdu.Bende ki belirtiler ondada oluyormuş,çok güldük:)))))))

yaemincim o kaşıntı göbek büyüyor diye oluyordur, o bende de olmuştu. nemli tut, sabun kullanma duş jeli de kullanma. kızartmalardan da uzak dur mutlaka. ama hamilelik alerjisi olsa daha farklı oluyor. benim bütün vucudum kaşınıyor ve her yerim kabardı, isilik gibi bir kabarıklık heryerini sarıyor. allah kimseye vermesin, insanda psikoloji bırakmıyor. baktın ki kaşıntılar başka bölgeye yayılıyor ozaman hemen doktoruna git baştan engelle. ben biraz geciktim doktora gitmekte. bugün iğne oldum biraz rahatlattı ama yine korkunc kasınmalar başlayacak diye korku içinde yasıyorum. allahım kimselerevermesin bu illeti.

ay kızlar ne guzel olmus burası.ellerıne saglık lefterecim...hazırlıklarınız ne durumda bittimi hepinizin az kaldı tabiii ama ilk leftere heralde hayırla gelsin bebişler ins...

Ebi,bebeğimin odası geldi ama boya kokusu olduğundan henüz bişeye başlayamadım.Buralarda ahşap oda yapan bir yer yoktu,mecburen boyalı yaptırdım,Kanserojen boya içermeyen belgeleri var diye yaptırdım zaten.ılk geldiği günkü gibi değil ama yinede koku tam çıkmadı.Yıkama işini erteledim ,eşyalarını yerleştirmek için.Sizde durumlar nasıl?

güzell bir topik açmışsın leftere...
siz benden öncesin az kalmış ne güzell...bende sizler gibi hep korku yaşıyorum bebeğime bişey olur diye..heralde tüp bebekle hamile kalan herkesde var bu durum...
bende çok şükür hamileliğimde bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar...ve gebelik alerjisinide duymamıştım doğrusu...benimde kalçalarımda çatlaklar oluştu aldığım kilolardan dolayı ama kaşıntım yok şimdilik..sadece kalçalarım ağrıyor...
bende tüpden dolayı sezaryan doğum yapıcam...dr.umla konuşmadım ama genel anestezi düşünüyorum..her yerde epidural çok iyi değilmiş..dr.un çok iyi olması gerekiyormuş diyorlar...ama dediğim gibi dr.umlada daha konuşmuş değilim...
hepimiz inşş hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız...sağlıklı,sıhhatli bir şekildeee inşş....

sonunda artık benımde ınternetım var telefonda sıkıntı oldu oyuzden baglatamamıstık neyse ben hala yavas yavas yerlesıyorum 1-2 gun ıcınde vestıyer gelıcek ondan sonra tamamen yerlescem ıns. evi birazdaha duzenleyeyım sonra ılk ıs hastane cantamı hazırlamak olcak cuma sabah doktora gıtcem sonunda tostosumu gormeyı ozledım yaaa...bugun kızım yeni bisey ögrendi teyzeleri nasıl yapıo bılmıorum ama kaburgama bı dayanıyo agrıtıyo valla cok kurtlu yerınde durmuyo cok sukur ıyıyız yaniii sıde ne var ne yok kızlarrr

yaa kızlar bebegin günlük hareketlerinin sayısı önemlimi internette çok kafa karıştırıcı şeyler yazıyor yok saatte 10 iki saatte 10 gibi biraz saçma degilmi... bazen iki üç saat hiç hareket etmiyor sonuçta sürekli hareket edecek degil sanırım... bilmiyorum bazen kendimi çok dinliyorum stres yapıyorum boşuna.....

Back
X