Tüp bebek💁🏻‍♀️

-Arwen-

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
2.741
3.944
133
32
Herkese merhaba hanımlar, aranıza yeni katıldım. Doktorum yumurta rezervimin az olduğunu söyledi ve tüp bebeğe yönlendirdi. Görüştük süreci konuştuk yarın kan tahlili yapılacak ve sonraki adetimle tedaviye başlayacağım ve hesaplarıma göre kasımda transferim gerçekleşecek. Size sormak istediğim şeyler şunlar; taze embriyo süreci nasıl ilerliyor? Transfer ovülasyon dönemine mi denk geliyor nasıl oluyor? Döngüm 26 gün genellikle adetin 18-19.günü transfer oluyormuş öğrendiğim kadarıyla dondurulması daha mı mantıklı olur? Yumurta rezervim az olduğu için 2 embriyo transferi istiyorum sağlık durumum uygunsa ilk deneme vs farketmeksizin doktor onaylar mı yani kişinin isteği baz alınır mı? İlk deneme olacak gergin ve heyecanlıyım, biraz deneyimlerinizden bahseder misiniz hanımlar rahatlatılmaya ihtiyacım var sanırım🥺

Son düzenleme:
Hayırlı olsun bnm dondurulmuş yapıldı çift embiriyo bana tek mi çift mi diye sormadılar doktorum kendi isteyiyle çift yaptı biri tutu biri tutmamisti sormak istediğin başka Bir şey varsa yardımcı olurum
Tebrik ederim sizi :) Sizin de mi yumurta rezerviniz düşüktü? Yaşınız kaç? İlk deneme mi? Ben de biri tutmazsa biri tutsun zaten az diye düşünüyorum yaşım 30, doktor ilk tekle deneyelim sonra çift yaparız vb der mi acaba

Tebrik ederim sizi :) Sizin de mi yumurta rezerviniz düşüktü? Yaşınız kaç? İlk deneme mi? Ben de biri tutmazsa biri tutsun zaten az diye düşünüyorum yaşım 30, doktor ilk tekle deneyelim sonra çift yaparız vb der mi acaba
Tşk ederim darısı başınıza benim kızken olduğum ameliyat sonrası yanlışlıkla tüplerimi dikmişlerdi cnm yaşım da 27 bilmiyorum o doktordan doktora değişiyor mus galiba

Tşk ederim darısı başınıza benim kızken olduğum ameliyat sonrası yanlışlıkla tüplerimi dikmişlerdi cnm yaşım da 27 bilmiyorum o doktordan doktora değişiyor mus galiba
Amin inşallah, teşekkür ederim yanıtınıza aynı zamanda geçmiş olsun🙏🏻

Back
X