Tüp mide hamilelik

elifisaefe

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
42
6
16
25
Arkadaşlar 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim 6 hafta önce tüp mide ameliyatı oldum nasıl olacak böyle bilemiyorum şoklar içerisindeyim benim gibi olan varmı lütfen yazın ...

Bacım şaka mısın yahu

4 haftalıksa . 2 haftalık tüp mide amelıyatı oldugunda yani😬 üstünden bir yıl gecıp hamıle kalanı bılıyorumda,sizinki cok yeni inşşallh sorunsuz gecer

Her şey çıkmaz o yüzden ŞÜPHESİ olan derler. Sorumsuzluk senin yani.
Bilip bilmeden ne sorumsuzluğundan bahsediyorsun ben yıllardır polikistik over sendromu ile mücadele ediyordum o kadar tedaviye ilaçlara rağmen gebe kalmadım ameliyat olma sebebim polikistik över zaten ne hikmetse yıllardır olmayan şey o hafta geldi başıma !

Bilip bilmeden ne sorumsuzluğundan bahsediyorsun ben yıllardır polikistik over sendromu ile mücadele ediyordum o kadar tedaviye ilaçlara rağmen gebe kalmadım ameliyat olma sebebim polikistik över zaten ne hikmetse yıllardır olmayan şey o hafta geldi başıma !
Yani böyle bi şey yine de riske atılmazdı. Hayırlısı olsun kalp atışı var mı

Her şer sandığımızda bir hayır vardır.Demek ki en doğru zaman buydu ki çok uğraştım dediğin halde en beklenmedik zamanda olmuş.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Bende tüp mideliyim 2 senelik gebelik geçirmedim ama çevremde yeni tüp mide olup sorunsuz bebeğini kucağına alan çok kişi var moralini bozma bol sıvı tüketmeye dikkat et doktorun verdiği vitaminlerini kullan çokta güzel geçer gebeliğin hem kilo verir hemde bebeğini büyütürsün içinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın

Back
X