- 4 Mart 2023
- 42
- 6
- 16
- 25
- Konu Sahibi elifisaefe
Arkadaşlar 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim 6 hafta önce tüp mide ameliyatı oldum nasıl olacak böyle bilemiyorum şoklar içerisindeyim benim gibi olan varmı lütfen yazın ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi değil şok oldum bir haftalik hamilelik nasıl olurda kanda çıkmaz ben anlamış değilimBacım şaka mısın yahu
Her şey çıkmaz o yüzden ŞÜPHESİ olan derler. Sorumsuzluk senin yani.Vallahi değil şok oldum bir haftalik hamilelik nasıl olurda kanda çıkmaz ben anlamış değilim
Bilip bilmeden ne sorumsuzluğundan bahsediyorsun ben yıllardır polikistik over sendromu ile mücadele ediyordum o kadar tedaviye ilaçlara rağmen gebe kalmadım ameliyat olma sebebim polikistik över zaten ne hikmetse yıllardır olmayan şey o hafta geldi başıma !Her şey çıkmaz o yüzden ŞÜPHESİ olan derler. Sorumsuzluk senin yani.
İnşallah4 haftalıksa . 2 haftalık tüp mide amelıyatı oldugunda yaniüstünden bir yıl gecıp hamıle kalanı bılıyorumda,sizinki cok yeni inşşallh sorunsuz gecer
Yani böyle bi şey yine de riske atılmazdı. Hayırlısı olsun kalp atışı var mıBilip bilmeden ne sorumsuzluğundan bahsediyorsun ben yıllardır polikistik over sendromu ile mücadele ediyordum o kadar tedaviye ilaçlara rağmen gebe kalmadım ameliyat olma sebebim polikistik över zaten ne hikmetse yıllardır olmayan şey o hafta geldi başıma !
4 haftalıksa . 2 haftalık tüp mide amelıyatı oldugunda yaniüstünden bir yıl gecıp hamıle kalanı bılıyorumda,sizinki cok yeni inşşallh sorunsuz
Evet var bebek iyi görünüyor ama bebekten çok benim riskte oldugum soyleniliyorYani böyle bi şey yine de riske atılmazdı. Hayırlısı olsun kalp atışı var mı
Ne yapacaksın kürtaj mı yoksa bekleyecek misinEvet var bebek iyi görünüyor ama bebekten çok benim riskte oldugum soyleniliyor
Bekleyeceğim zaman herşeyin ilacı aslında kadın dogumcu iyi yaklaşıyor güzel olacak diyor ama bakalomNe yapacaksın kürtaj mı yoksa bekleyecek misin
Allah razi olsun teşekkür ederimHer şer sandığımızda bir hayır vardır.Demek ki en doğru zaman buydu ki çok uğraştım dediğin halde en beklenmedik zamanda olmuş.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.