Tüp mide

Meyranas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
19
6
36
27
Hanımlar selammm tüp mide olan var mı ameliyata giderken yanınızda ne aldınız ne kadar sürede kaç kilo verdiniz

Hanımlar selammm tüp mide olan var mı ameliyata giderken yanınızda ne aldınız ne kadar sürede kaç kilo verdiniz
Ben 27 martta oldum.Fakat ben kilo veremeyen taraftayım sadece 11 kilo verebildim.boşuna param ve midemin yarısı gitti diye düşünüyorum..ameliyata giderken 2 alt pijama almıştım yetmedi bana gevşeyen idrar kaslarım yüzünden çok fazla altıma işedim.ameliyat sonrası kusma oluyor o esnada hep altıma yaptım.pijamalar iç çamaşırı yetmedi.hemen aldırdım.3-4 saat sonra ameliyat olmamış gibi çok iyiyydim ama ondan öncesi biraz zor.sürekli yürüdüm bol bol.hiç yatmadım ertesi gün hastaneden taburcu oldum ailem dışında hiçkimseye söylemedim kocama bile.anlamadı bile

Merhaba hangi ilde oldunuz

Merhaba, Ben 2018 yılında oldum, 52 kilo verdim, çok şükür kilomu da hala koruyorum. Hastaneye giderken olabildiğince yumuşak pamuklu pijama takımları alın. Özellikle de düğmeli olanları. Çünkü üzerinizde diren olabilir, sonda olabilir. Bunların kablolarının rahat geçebileceği düğmeli takımlar çok iş görüyor.

Çok teşekkür ederim

Allah nasip ederse bende tokatta olacağım
Hadi bakalım Allah kolaylık versin..Umarım istediğin bedene sağlıkla kolaylıkla ulaşırsın...hiç.korkma korkulucak bişi yok..ameliyattan sonra bol bol yürü gazı atmak için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…