Tüp tıkalı ise yumurta o tıkalı tüpten çatlar mı?

benfatma

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
262
152
23
Merhaba hanımlar tıkalı tüplerden yumurtlama gerçekleşir mi? Gerçekleşirse şayet sperm hücresinin giremediği fallop tüpünden yumurta nasıl çıkıyor peki? Biraz bilgisizim bu konuda? Hiç adet düzensizliğim yok hormonlar da normal. Acaba diyorum tüp mü tıkalı? Tıkalı ise yumurta nasıl çıkıyor? Çünkü benim yumurtalarım da iki taraftada günüme göre büyüyüp çatlıyor. Peki bu yumurta nasıl çıkıyor? Küçücük sperm hücresinin giremediği tıkalı tüpten ?

Tüp ligasyonu oldum tüplerim bağlı sperm giriş yeri ile yumurta atılan kanal farklı iki yol var yani o yüzden normal regl döngüsü devam ediyor
Rahim filmi çektirip durumunuzu öğrenin belki de öyle bir sorun yoktur strese giriyorsunuz

Tüp ligasyonu oldum tüplerim bağlı sperm giriş yeri ile yumurta atılan kanal farklı iki yol var yani o yüzden normal regl döngüsü devam ediyor
Rahim filmi çektirip durumunuzu öğrenin belki de öyle bir sorun yoktur strese giriyorsunuz
Hmm bak bilmiyordum iki farklı yerin olduğunu teşekkürler . Çok ilginç ve karışık bu sistem

Back
X