D Dilanim Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2023 287 139 23 39 19 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilanim #1 Slm arkadaşlar ben doğum kontrol hapı başladım çok yiyorum ve çok basim agriyor. Tüp bebek den önce kullan mam lazimmis cok uykum geliyor
Slm arkadaşlar ben doğum kontrol hapı başladım çok yiyorum ve çok basim agriyor. Tüp bebek den önce kullan mam lazimmis cok uykum geliyor
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.754 En iyi cevaplar 1 2.917 83 19 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilanim #2 nur 12 .!.: Slm arkadaşlar ben doğum kontrol hapı başladım çok yiyorum ve çok basim agriyor. Tüp bebek den önce kullan mam lazimmis cok uykum geliyor Genişletmek için tıkla... Niye verdiler ki ? Bende tup bebek yaptirdim hic vermediler doktorunuz soyledimi niye verdigini
nur 12 .!.: Slm arkadaşlar ben doğum kontrol hapı başladım çok yiyorum ve çok basim agriyor. Tüp bebek den önce kullan mam lazimmis cok uykum geliyor Genişletmek için tıkla... Niye verdiler ki ? Bende tup bebek yaptirdim hic vermediler doktorunuz soyledimi niye verdigini
D Dilanim Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2023 287 139 23 39 19 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilanim #3 candanileri59 .!.: Niye verdiler ki ? Bende tup bebek yaptirdim hic vermediler doktorunuz soyledimi niye verdigini Genişletmek için tıkla... Evet 2 aydır hasta oluyorum cok erken oda duzlemesi için vermiş tutmu seninki
candanileri59 .!.: Niye verdiler ki ? Bende tup bebek yaptirdim hic vermediler doktorunuz soyledimi niye verdigini Genişletmek için tıkla... Evet 2 aydır hasta oluyorum cok erken oda duzlemesi için vermiş tutmu seninki
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.754 En iyi cevaplar 1 2.917 83 20 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilanim #4 nur 12 .!.: Evet 2 aydır hasta oluyorum cok erken oda duzlemesi için vermiş tutmu seninki Genişletmek için tıkla... Ne alaka ki adet düzelmesi ile tup bebegin ? Anlamadim ben hic adet olmam yinede yapti doktorum bana
nur 12 .!.: Evet 2 aydır hasta oluyorum cok erken oda duzlemesi için vermiş tutmu seninki Genişletmek için tıkla... Ne alaka ki adet düzelmesi ile tup bebegin ? Anlamadim ben hic adet olmam yinede yapti doktorum bana