tüpbebe

vuslatizmir

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
369
382
23
27 eylülde 12 yıllık tedavimde ilk defa trasver olucam cok heycanlıyım korkularım var ya tutmassa diye bana biraz moral verirmisiniz 2 adet 5.gğn 4aa kalitede emrio koyacaklar

27 eylülde 12 yıllık tedavimde ilk defa trasver olucam cok heycanlıyım korkularım var ya tutmassa diye bana biraz moral verirmisiniz 2 adet 5.gğn 4aa kalitede emrio koyacaklar
MasaAllah embriyonuzun kalitesi cok cok iyi rahim guzel kalinlastiysa psikolojiniz normal ve rahimde baska bi sorun yoksa tutunur tabikide bebeginiz size insaAllah. Bende 14 sene sonra tup bebek gebesiyim. Sakin umudunuzu kaybetmeyin siz olacaginiza inanin onunla konusun bedeninizle konusun buna hazir oldugunuzu ve onu cok istediginizi soyleyin.. Rabbimle konusun onada ne kadar cok istediginizi soyleyin. Bol bol estağfurullah cekin. Bide ben transfere girerken subhanAllah- Elhamdülillah- Allahuekber. Cekmistim kapida duanin gucune cok inanirim. Transferden sonra evde her gun cig badem cig kabak cekirdegi avakado falan yiyin oncesindede baslayabilirsiniz bunlara ,yumurtayi ihmal etmeyin sifa olsun insaAllah .

12 yıldır tedavi mi oluyorsun yoksa 12 yıl olmadı ilk kez mi tedavi oluyorsun ? Benim 5 yıldır olmuyor yaşım 34.5 işk tedavimi gecen sene ekim ayında oldum ama negatif oldu şimdi bu ay 2. Tedavime başladım Rabbim kolaylıklar nasip etsin bu yolda hepimize

12 yıldır tedavi mi oluyorsun yoksa 12 yıl olmadı ilk kez mi tedavi oluyorsun ? Benim 5 yıldır olmuyor yaşım 34.5 işk tedavimi gecen sene ekim ayında oldum ama negatif oldu şimdi bu ay 2. Tedavime başladım Rabbim kolaylıklar nasip etsin bu yolda hepimize
12 yıldır tedavi görüyorum

Merhabalar hangi doktora gittiniz bende ilk defa başlayacağım 2. Asilama yaptırdım ama olumsuz oldu..

Back
X