Tüpbebek blastokist 5+5 kanama

meha123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
647
202
103
34
Tüp bebek 5. Gün embryo ile hamile kaldım 5+5 hamileyim aniden sulu kırmozı kan geldi agrısız kese ve bebek kalp duyulduiğne ile durdu kanamam hastanede yatıyorum yaşayıp doguran varmı

Benim 9. haftada baslayan 16.haftada temizlenen bi kanama alanim vardi bol istirahat yuklu progestan destegiyle atlattim cok sukur
Dinlenmene ve ilaclarina dikkat edersen atlatacaksindir Allah in izniyle

Benim 9. haftada baslayan 16.haftada temizlenen bi kanama alanim vardi bol istirahat yuklu progestan destegiyle atlattim cok sukur
Dinlenmene ve ilaclarina dikkat edersen atlatacaksindir Allah in izniyle
Tşk ederim progestan dex ampul 3 günde 1 ve pro 200 ml fitil sa 2x2 uöarım herşey yolunda gider

Tşk ederim progestan dex ampul 3 günde 1 ve pro 200 ml fitil sa 2x2 uöarım herşey yolunda gider
İnsallah stres de yapma bol bol dinlen o kadar cok ki ilk haftalar kanama olumsuz sonuclanacak anlamina hic gelmiyor progestan destegi engelliyor dusugu

Tüp bebek 5. Gün embryo ile hamile kaldım 5+5 hamileyim aniden sulu kırmozı kan geldi agrısız kese ve bebek kalp duyulduiğne ile durdu kanamam hastanede yatıyorum yaşayıp doguran varmı
Ben varım ikizlerimi doğurdum. Kanama hep ara ara yaşadım 5 haftada başladı. Progestan iğne kullanmıştım sürekli. Umarım sizin minikte sizi üzmez geçer kanamanız.

Ben varım ikizlerimi doğurdum. Kanama hep ara ara yaşadım 5 haftada başladı. Progestan iğne kullanmıştım sürekli. Umarım sizin minikte sizi üzmez geçer kanamanız.
İnşallah hastanede yatıyorum hala var kanamam sürekli yatgtınmı nasıl gecti günlerin benim bazen kırmızı son demleride koyu kahverengi ara ara agrım oluyor düşmez inşallah dün gece kalbini dinledim tekrar

Evet ilk zamanlar sürekli yattım düştü düşecek diye düşünüyordum kanamalar pıhtılıydı birde. Hastanede yatmadım hiç evde dinlendim hiç kalkmadım uzandım sürekli. Sonra azalarak kesildi kanama. Sonrasında doğuma kadar ara ara yokladı ama alışmıştık artık. Sağlıklıysa her şekilde devam ediyor gebelik inşallah sizinde kanamanız biter normal devam eder gebeliğiniz.

İnşallah cok tşkler sancılımı oluyordu sancısızmı

İnşallah cok tşkler sancılımı oluyordu sancısızmı
Hatırladığım kadarıyla ilk haftalarda sancı çok olmuştu sürekli hastaneye git gel kalp atışı dinle ilaçlara devam şeklinde devam etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…