• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüpbebek sonrası göğüste hassasiyet azaldı mı ?

cengaver

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
6
0
86
Isparta
Arkadaşlar 1 Şubatta 4.microyu denedik.13 şubat test günüm.Ama artık göğüste nerdeyse diç hassasiyet kalmadı sadce kasıklarımda ve belimde ara ara ağrım var.yine mi olmadı ya.çok üzülüyorum.sizde tüp bebek denemesi sonrası göğüste hassasiyet azalmasına rağmen haimle kalan var mı çok merak ediyorum.nolur cevap verinnnnnn

cengaver benim ilk denemem. 31 ocak'ta transfer oldu 3 embriyom. inşallah 12 şubat'ta alacağım sonucu.
benim de fazla belirtim yok. belimde kasıklarımda bazen az ağrı var ama göğüslerimde neredeyse hiç hassasiyet kalmadı. yumurta toplamaya kadar dokunamıyordum bile.üstelik hem estrofem (östrojen hapı) hem de günde 9 tane progestan hapı alıyorum. zaman geçtikçe korkularım artıyor ama ümitsizliğe kapılmadan beklemeye devam ediyorum.
Allah'ım hepimize hayırlısını versin inşallah.

canım valla benim yumurta toplamadan önce ağrımaya başlamıştı bugün 7.günüm daha şiş ve ağrıyor ama benim adet öncesi de aynı böyle oluyor tutup tutmadığını bilmiyorum

cengaver benim ilk denemem. 31 ocak'ta transfer oldu 3 embriyom. inşallah 12 şubat'ta alacağım sonucu.
benim de fazla belirtim yok. belimde kasıklarımda bazen az ağrı var ama göğüslerimde neredeyse hiç hassasiyet kalmadı. yumurta toplamaya kadar dokunamıyordum bile.üstelik hem estrofem (östrojen hapı) hem de günde 9 tane progestan hapı alıyorum. zaman geçtikçe korkularım artıyor ama ümitsizliğe kapılmadan beklemeye devam ediyorum.

anladım canım ya ben sadce jel kullanıyorum.dediğin gibi tüm hassasiyet gitti bu da benim ödümü koparıyor.evet toplama işlemine kadar çok acıyordu.ama en büyük belirtilerden biri bu diye biliyorum hassasiyet.umarım öyle değildir çok korkuyorum ben ya
umarım tecrübeli arkadaşlar bilgilendirir

canım valla benim yumurta toplamadan önce ağrımaya başlamıştı bugün 7.günüm daha şiş ve ağrıyor ama benim adet öncesi de aynı böyle oluyor tutup tutmadığını bilmiyorum
adet öncesiyle benzerlik taşıyor diye biliyorum belirtiler sen şanlısın o zaman canım ya hayırlsı bakalım

canım etrofem hapını doktor sana niçin verdi .bende kullanıyorum rahim ince diye.benim korkulu günüm yarın çok stresliyim uyumak istemiyorum.umutlarım ya yeşerecek yada bitecek aman allahım ne kadar kötü.bana tedavi süreci zor gelmiyor 12 .gün sendromu anlarsın

canım etrofem hapını doktor sana niçin verdi .bende kullanıyorum rahim ince diye.benim korkulu günüm yarın çok stresliyim uyumak istemiyorum.umutlarım ya yeşerecek yada bitecek aman allahım ne kadar kötü.bana tedavi süreci zor gelmiyor 12 .gün sendromu anlarsın

Aray canım,

bugün senden gzüel haberler bekliyoruz inşallah.
hayırlısıyla pozitif sonucu ver bizlere de moral olsun
estrofem hapını bilemiyorum doktor neden verdi ama eğer pozitif çıakrsa kullanımı kesmem gerekiyormuş, sadece onu söyledi
sanırım bir önlem olarak verdi
bir de benim 2 düşüğüm var, ondan da olabilir.
hadi senden gzüel haberler gelsin de hep beraber halay çekelim :)

Aray canım,

bugün senden gzüel haberler bekliyoruz inşallah.
hayırlısıyla pozitif sonucu ver bizlere de moral olsun
estrofem hapını bilemiyorum doktor neden verdi ama eğer pozitif çıakrsa kullanımı kesmem gerekiyormuş, sadece onu söyledi
sanırım bir önlem olarak verdi
bir de benim 2 düşüğüm var, ondan da olabilir.
hadi senden gzüel haberler gelsin de hep beraber halay çekelim :)

canım benim sounda allahım sesimizi duydu ve hamileyimmmmmmm.tek şüphem sevincime ket vuran degerim düşük 52.inşallah ikiye katlar.darısı başına derviş demişse çıkar sende hamilesin bence.sizleri çok seviyorum üzüntümü de sevincinide paylaşabilmek ne güzel bir duygu allahımmmm

canım benim sounda allahım sesimizi duydu ve hamileyimmmmmmm.tek şüphem sevincime ket vuran degerim düşük 52.inşallah ikiye katlar.darısı başına derviş demişse çıkar sende hamilesin bence.sizleri çok seviyorum üzüntümü de sevincinide paylaşabilmek ne güzel bir duygu allahımmmm

Canım benim. Ben de sizleri çok seviyorum. Bu günlerimde iyi ki varsınız. İnsanın sevincini de üzüntüsünü de aynı duyguları yaşayan, birbirini anlayan insanlarla paylaşabilmesi çok güzel :) Allahım isteyen herkesi meleklerine kavuştursun inşallah.

canım tebrik ederim.. darısı başımıza

Back
X