• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüpbebek tedavinizi ne kadar aralıklarla yaptırdınız.

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
kızlar 3 kere tüp bebek denedik.6 sene olcak evleneli.2 tanede aşılama.negatif olunca enaz 1 sene bekledim.eşim beklememizi istedi.iğnelerden dolayı korkuyodu.suanda beklemedeyim.ama sanki az çabalamışız gibi.artd arda yaptırmakta sakıncalı geliyor.beklemekte istemiyorum.ama bi yandanda korkuyorum buda tutmazsa diye.siz nekadar beklediniz diğer tedaviye geçmek için.

kızlar 3 kere tüp bebek denedik.6 sene olcak evleneli.2 tanede aşılama.negatif olunca enaz 1 sene bekledim.eşim beklememizi istedi.iğnelerden dolayı korkuyodu.suanda beklemedeyim.ama sanki az çabalamışız gibi.artd arda yaptırmakta sakıncalı geliyor.beklemekte istemiyorum.ama bi yandanda korkuyorum buda tutmazsa diye.siz nekadar beklediniz diğer tedaviye geçmek için.

arkadaşım bende 5,5 senelik evliyim 3 sene bekledikten sonra 2,5 sene içerisinde 4 tüp bebek denemem var şimdi de beklemedeyim bende senin gibi tutmamasından korkup dondurulmuş tedavisine başlayamıyorum 1 ay oldu negatif sonuç alalı yaza kadar dinlenmeyi düşünüyorum.

arkadaşım bende 5,5 senelik evliyim 3 sene bekledikten sonra 2,5 sene içerisinde 4 tüp bebek denemem var şimdi de beklemedeyim bende senin gibi tutmamasından korkup dondurulmuş tedavisine başlayamıyorum 1 ay oldu negatif sonuç alalı yaza kadar dinlenmeyi düşünüyorum.

Tesekkur ederim cvbin icin.anladigim kadariyla siz 2,5senede 4tup yaptiniz.biz 5bucuk senede 3sefer denedik.yani bak siz hizli hareket etmissiniz.bunu demek istemistim.yani agirdanmi aliyoruz bilmiyorum.ama kolay diilki.maddi manevi ha deyince olmuyoki.bir senede anca hazirlaniyoruz hem madden hem maneven.ama biyandanda kurler aktarlardan macunlar bitkisel karisimlarla takviye aliyorum.yinede bir senem bos gecmiyo.ama olmuyo olmuyo olmuyo

Back
X