• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüpbebekle hamilelikte mide bulantısı

gxuxgxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
122
4
96
İstanbul
arkadaşlar size bi sorum olcak.duydum ki tüpbebekle hamile kalanlar hamilelikte mide bulantısı yaşamazmış doğru mu bu?:uhm:tüpbebekle hamile kalıp bunu tecrübe eden arkadaşlar cvp yazar mısınız lütfen...

biraz sacma gb geldi bana hormon degisimi migdeyi etkiliyor nasil hamile kalinirsa kalinsin sonucta hormon degisimi yasaniyor. ben de merak ettim simdi yazilacaklari.

tüpbebekle hamile kalmakla mide bulantısının bir bağlantısı yok.vücudunuzun hormon değişimine verdiği tepkiyle alakalı.bende tüp bebekle hamile kaldım ve bulantılardan dolayı 4-5 kilo kaybım oldu...

aynen bende dondurulmuşlarla hamile kaldım 2 ayda 7 kg verdim.şuan 3,5 aylık hamileyim ara ara bulantılarım yine yokluyor. ben ilk 3 ayı çok zor geçirdim. Tüp bebek veya normal fark etmiyor hormonlardan dolayı vücut alışana kadar bazı bünyelerde bulantı yaşanıyor. Bazılarıda hamile olduğunu anlamıyor. Ama olsun sonunda bu mucizeye kavuşacaksak biraz katlanmalıyız.

bende tüp le hamile kaldım ve benimde bulantılarım 5.hafta ortasında başladı. ancak henüz kusma olmadı çok şükür sadece tüm gün bulanıyor.

kızlar bende hamile kaldıktan sonraki dönemi her hamile bayanda aynı baz alınacağını duymuştum. sonuçta bulantı hormonal ve kişiden kişiye değişiyor. normal yolla hamile kalıp bulantısı olmayanlada var.

Çok yanlış bir fikir.Ne fark eder tüp bebekle ve ya doğal yolla gebelik.Sonuçta hamilelik varsa bulantı da var tatlım..Vücüdün hormon değişimine tepkidir bulantı..

bende tup bebekle hamıle kaldım 2 bucuk aylık ıkızlere hamıleyım bulantımı dedınız bulantılar benı mahvett ı gecmesı ıcın sabırsızlıkla beklıyoru m

canım sende buruksel tup merkezınde hamıle kaldın degılmı gobekden ıgne kullanıyomusu n hala bende yucel beyın hastasıyı m az kalmıs bebegını yakında kucagına alırsın
evet canım bende brükselde tedavimi yaptırdım.. iğne yapmıyorum artık.. ilk haftalarda kullanmıştım..

selam kizlar bencede cok sacma bi duyum bende tüp bebekle hamileyim ve cok fena bulantilarim var ALLAHA sükür kusmam yok ama bulantik cok var...

bende tüp bebekle hamile kaldım ama daha çok yeni sanırım o yüzden bulantım yok benim görümcemde tüp bebekle hamile kaldı ve oda hiç mide bulatısı yaşamadı ben onunkinide bünyesine bağlıyorum

bu hormonların yarattığı bişey sonuta tüp veya değil olay gebelik değil mi o zaman bitti .......

ilk 5 ay böğğğğğğ die gezdim:)şimdide ara ara oluyo....

Hamilelik oluştuktan sonra ,tüp bebekle olmasından kaynaklanan herhangi farklı bir bulgu olmuyor.
Bazıları tek bebekle 4-5 ay kusuyor bazıları da benim gibi hiç kusma ve bulantı yaşamıyor.

11 hafta dördüzlere hamileydim bulantı kusma hiç yoktu diyebilirim.
Hatta hamilemiyim diye düşünürdüm.

Tamamen bünyeyle alakalı bir durum.

gügü canım sen hangi aşamadasın tüp denedinmi???
bu arada benimde çok az mide bulantılarım olmuştu çok değil ama...

Back
X