tüpler açık mı kapalı mi

annelik duygusum

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2024
40
4
6
39
merhabalar hanımlar kullandığınız bitkisel kürler veya başka denediginiz biseyler var mı benim tüplerin açık mı kapalı mi bilmiyorum bunun için onerebileceginiz tavsiyeleriniz mi var mi yardımcı olursanız sevinirim

İbrahim saraçoğlunun soğan kürü var benim kanallarım kapalı olduğu için işe yaramadı ama YouTube’da yorumlarında çok faydasını gördüğünü yazan yorumlar vardı

Her bitki her duruma iyi gelmeyebilir. Rahim filmi çektirdiniz mi? Doktor kontrolü ya da. Bunu kesin bilerek hareket ederseniz daha güvenli olur diye düşünüyorum

Her bitki her duruma iyi gelmeyebilir. Rahim filmi çektirdiniz mi? Doktor kontrolü ya da. Bunu kesin bilerek hareket ederseniz daha güvenli olur diye düşünüyorum

öncelikle teşekkürler evet rahim filmi çektirdim iki sene oldu acaba tekrardan kapanmış olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…