- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
- Konu Sahibi blowhole25
-
hocam merhaba,
geçen yıl laparaskopi ameliyatını oldum tüpler kapalı ve hidrosalpenks var sol taraf sağ tarafa göre daha iyi durmdaydı ve ameliyata girmeden önce salpenjektomi yapılacaktı fakat dr.um ameliyat esnasında tüplerin çok kötü olmadığını ve açılabilr olduğunu düşünerek tüpleri açtığını söyledi, kötü olan tüpleri düzelttiğini söyledi; fakat
herhangibir gebelik olmadı ve başka bir dr. Gittiğimde bana tüplerin açılmasından ziyade bağlantının yani rahim ile tüplerin geçişini kesilmesini gerektiğini sıvı akışının engelnemsi gerke, daha sonra tüpe geçilmesi gerk dedi.
şimdi soruım şu bir yıl ara ile 2. Kez laparaskopi olmam sakıncalımıdır? Dezavantajı varmıdır?
şimdideden çok teşk ederim hocam..
Hocam merhaba,
geçen yıl laparaskopi ameliyatını oldum tüpler kapalı ve hidrosalpenks var sol taraf sağ tarafa göre daha iyi durmdaydı ve ameliyata girmeden önce SALPENJEKTOMİ yapılacaktı fakat dr.um ameliyat esnasında tüplerin çok kötü olmadığını ve açılabilr olduğunu düşünerek tüpleri açtığını söyledi, kötü olan tüpleri düzelttiğini söyledi; fakat
herhangibir gebelik olmadı ve başka bir dr. gittiğimde bana tüplerin açılmasından ziyade bağlantının yani rahim ile tüplerin geçişini kesilmesini gerektiğini sıvı akışının engelnemsi gerke, daha sonra tüpe geçilmesi gerk dedi.
şimdi soruım şu bir yıl ara ile 2. kez laparaskopi olmam sakıncalımıdır? dezavantajı varmıdır?
arkadaşım geçmiş olsun hidroselpenks bende de vardı nekadar tüp bebek yaparsan yap bebek durmaz düşer bende ameliyat oldum tüplerim alındı ve çok şükür hamileyim inş darısı senın olsun ne yaparsan yap aldırmasan hüsran yani ordan sıvı akıyor
arkadaşım geçmiş olsun hidroselpenks bende de vardı nekadar tüp bebek yaparsan yap bebek durmaz düşer bende ameliyat oldum tüplerim alındı ve çok şükür hamileyim inş darısı senın olsun ne yaparsan yap aldırmasan hüsran yani ordan sıvı akıyor
Hidrosalpenks ameliyatı nereye oldun arkadasım?
bende de hidrosalpenks vardi tuplerimi aldirdim tup bebek yaptirdim cok wukur hamileyim wimdi bi de diyabet hamiwim)))))
cnm meraba zor muydu laparaskopiHocam merhaba,
geçen yıl laparaskopi ameliyatını oldum tüpler kapalı ve hidrosalpenks var sol taraf sağ tarafa göre daha iyi durmdaydı ve ameliyata girmeden önce SALPENJEKTOMİ yapılacaktı fakat dr.um ameliyat esnasında tüplerin çok kötü olmadığını ve açılabilr olduğunu düşünerek tüpleri açtığını söyledi, kötü olan tüpleri düzelttiğini söyledi; fakat
herhangibir gebelik olmadı ve başka bir dr. gittiğimde bana tüplerin açılmasından ziyade bağlantının yani rahim ile tüplerin geçişini kesilmesini gerektiğini sıvı akışının engelnemsi gerke, daha sonra tüpe geçilmesi gerk dedi.
şimdi soruım şu bir yıl ara ile 2. kez laparaskopi olmam sakıncalımıdır? dezavantajı varmıdır?
cnm meraba zor muydu laparaskopicok korkuyorum tup yaptım tutmadı dr laparaskopi histeroskopi olman gerek dedı nasipse yarın ameliyat ama ben harap ettim kendimi ağlamaktan cok korkuyorum
Aradan zaman geçmiş ama sorumu görürseniz cevaplarmısınız lütfen. Benimde olmam gerekiyor ikinci kez siz oldunuzmu acaba. Doktorum riskleri var diyor amaHocam merhaba,
merhaba, evet oldum 2. kez laparaskopi ve bir tüpü aldılar. sonrada tüp bebek denedik.Aradan zaman geçmiş ama sorumu görürseniz cevaplarmısınız lütfen. Benimde olmam gerekiyor ikinci kez siz oldunuzmu acaba. Doktorum riskleri var diyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?