tüpler hidrosalpens ve 2. kez laparaskopi

blowhole25

Mucizelere inanıyorum....
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
2.806
459
373
Hocam merhaba,

geçen yıl laparaskopi ameliyatını oldum tüpler kapalı ve hidrosalpenks var sol taraf sağ tarafa göre daha iyi durmdaydı ve ameliyata girmeden önce SALPENJEKTOMİ yapılacaktı fakat dr.um ameliyat esnasında tüplerin çok kötü olmadığını ve açılabilr olduğunu düşünerek tüpleri açtığını söyledi, kötü olan tüpleri düzelttiğini söyledi; fakat
herhangibir gebelik olmadı ve başka bir dr. gittiğimde bana tüplerin açılmasından ziyade bağlantının yani rahim ile tüplerin geçişini kesilmesini gerektiğini sıvı akışının engelnemsi gerke, daha sonra tüpe geçilmesi gerk dedi.
şimdi soruım şu bir yıl ara ile 2. kez laparaskopi olmam sakıncalımıdır? dezavantajı varmıdır?

şimdideden çok teşk ederim hocam..

Son düzenleme:
Merhaba geçmiş olsun öncelikle 2. Kez laparoskopi olmanızın bir sakıncası olmaz bence de bir an önce tüpleriniz alınmalı ve tüp bebek tedavisine başlanmalıdır. Sevgiler.

hocam merhaba,

geçen yıl laparaskopi ameliyatını oldum tüpler kapalı ve hidrosalpenks var sol taraf sağ tarafa göre daha iyi durmdaydı ve ameliyata girmeden önce salpenjektomi yapılacaktı fakat dr.um ameliyat esnasında tüplerin çok kötü olmadığını ve açılabilr olduğunu düşünerek tüpleri açtığını söyledi, kötü olan tüpleri düzelttiğini söyledi; fakat
herhangibir gebelik olmadı ve başka bir dr. Gittiğimde bana tüplerin açılmasından ziyade bağlantının yani rahim ile tüplerin geçişini kesilmesini gerektiğini sıvı akışının engelnemsi gerke, daha sonra tüpe geçilmesi gerk dedi.
şimdi soruım şu bir yıl ara ile 2. Kez laparaskopi olmam sakıncalımıdır? Dezavantajı varmıdır?

Hocam merhaba,

geçen yıl laparaskopi ameliyatını oldum tüpler kapalı ve hidrosalpenks var sol taraf sağ tarafa göre daha iyi durmdaydı ve ameliyata girmeden önce SALPENJEKTOMİ yapılacaktı fakat dr.um ameliyat esnasında tüplerin çok kötü olmadığını ve açılabilr olduğunu düşünerek tüpleri açtığını söyledi, kötü olan tüpleri düzelttiğini söyledi; fakat
herhangibir gebelik olmadı ve başka bir dr. gittiğimde bana tüplerin açılmasından ziyade bağlantının yani rahim ile tüplerin geçişini kesilmesini gerektiğini sıvı akışının engelnemsi gerke, daha sonra tüpe geçilmesi gerk dedi.
şimdi soruım şu bir yıl ara ile 2. kez laparaskopi olmam sakıncalımıdır? dezavantajı varmıdır?

arkadaşım geçmiş olsun hidroselpenks bende de vardı nekadar tüp bebek yaparsan yap bebek durmaz düşer bende ameliyat oldum tüplerim alındı ve çok şükür hamileyim inş darısı senın olsun ne yaparsan yap aldırmasan hüsran yani ordan sıvı akıyor

arkadaşım geçmiş olsun hidroselpenks bende de vardı nekadar tüp bebek yaparsan yap bebek durmaz düşer bende ameliyat oldum tüplerim alındı ve çok şükür hamileyim inş darısı senın olsun ne yaparsan yap aldırmasan hüsran yani ordan sıvı akıyor

inşlh canım Allah razı olsun dua et neolur..

Hidrosalpenks ameliyatı nereye oldun arkadasım?:3:

Bende de hidrosalpenks vardı bende tüplerimi bağlattım aldırmayla bağlatma arasında fark varmı kafam karıştı biraz bende temmuzda deniycem tüp inşalah bende senin gibi hamiş kalırım 3.denemem olucak artık tutsun diye çok dua ediyorum :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hocam merhaba,

cnm meraba zor muydu laparaskopi :( cok korkuyorum tup yaptım tutmadı dr laparaskopi histeroskopi olman gerek dedı nasipse yarın ameliyat ama ben harap ettim kendimi ağlamaktan cok korkuyorum

cnm meraba zor muydu laparaskopi :KK43: cok korkuyorum tup yaptım tutmadı dr laparaskopi histeroskopi olman gerek dedı nasipse yarın ameliyat ama ben harap ettim kendimi ağlamaktan cok korkuyorum

Merhaba arkadaşım hiç korkma şimdi tip çok ilerledi artık bu tür ameliyatlar basit.ben iki defa oldum ondan sonra tup denedik ve oğlum kucagimda. Sende ınşallah iyi geçer

Merhaba arkasalar yeni üyeyim mart ayında tüplerimi aldırdım sene sonu tüp bebek yaptırıcaz inşallah buradaki arkadasları görünce çok umutlandım Rabbim herkese nasip etsin..

Hocam merhaba,

Aradan zaman geçmiş ama sorumu görürseniz cevaplarmısınız lütfen. Benimde olmam gerekiyor ikinci kez siz oldunuzmu acaba. Doktorum riskleri var diyor ama

Aradan zaman geçmiş ama sorumu görürseniz cevaplarmısınız lütfen. Benimde olmam gerekiyor ikinci kez siz oldunuzmu acaba. Doktorum riskleri var diyor ama
merhaba, evet oldum 2. kez laparaskopi ve bir tüpü aldılar. sonrada tüp bebek denedik.
Her işlemin bir riski vardır, ama ehli bir dr. ve iyi bir hastane de olduktan sonra gerisi Allahtan denilip devam edilir..

Back
X