tüpler tıkalı olup, tüp bebek için tüplerini aldıran varmı?

phaselis

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
942
1.424
333
arkadaşlar benim tüplerimin ikiside tıkalı.bazı sitelerde tüp bebek yapılırken daha iyi tutunabilmesi için tüplerin alınmasında fayda var deniyor.bu nedenle tüplerini aldıran varsa lütfen cevap yazsın.bana biraz riskli geldi.birde laparaskopi adetin kaçıncı günü yapılıyor bilen varmı?

LAPAROSKOPı adet bitiminden sonra ki birhafta içinde yapılıyor diye hatırlıyorum ama tam emin değillim bende yaptırmıştım tüplerin alınması nı bende duydum doktorlardan bu şekilde tüpler alınınca mekan hazır oluyormuş benimde tek tüpüm tıkalı olmazsa öbür tüpüde bağlarız tüp bebeğe geçeriz demşti doktor bakalım ocak 8 10 gibi ne diyecek allah yardımcımız olsun laparoskopide zor bişey değil merak etme endişelenme

AYELLcim ilgin için sağol.senin tektüpün tıkalı olduğu içinmi laparaskopi oldun?açılması için bi tedavi falan yaptınmı yoksa direk tüp bebekmi dedi doktor?

birde ne kadar zamanadır uğraşıyorsun bilmiyorum ama moral olur diye düşündüm.benim eltim ve dayımın kızı tektüpü tıkalı olduğu halde normal yoldan hamile kaldılar.umarım sendede aynı şey olur.

zaten öyle bişeyden bahsetmiyoruz.tek tüp kapalıyken normal oldu demiştik yanlış anlamışsın galiba.

ben doktor bi arkadaşıma sordum.tüp bebek için şansı artırmak amacıyla tüpleri açıyorlarmış fakat doğal yol beklemeden tüp bebek yapın diyorlarmış.

AYELLcim ilgin için sağol.senin tektüpün tıkalı olduğu içinmi laparaskopi oldun?açılması için bi tedavi falan yaptınmı yoksa direk tüp bebekmi dedi doktor?

tek tüp tıkalı olduğu için değil bütün tedaviler yapılıpta halen neden gebelik olmuyor diye baktılar tüpü açmadılar demekki açılmıyordu şimdide ikinci tüpüm tıkanmış tüp bebeğe geçiş yaptım rapor alıyorum zeynep kamilde

tek tüp tıkalı olduğu için değil bütün tedaviler yapılıpta halen neden gebelik olmuyor diye baktılar tüpü açmadılar demekki açılmıyordu şimdide ikinci tüpüm tıkanmış tüp bebeğe geçiş yaptım rapor alıyorum zeynep kamilde
Merhaba yazınızı okudum şimdi sonuçları ne oldu benim de 2 tüpüm tikali yumurta rezervi sayimibyapacaz dediler

Merhaba benim de bi tupum kapaliydi biraz zaman kaybi olunca ikinci tupumde kapandi laparaskopi yaptikbiri acilmadi biri acildi onunlada hamile kalamiyorum tembellesmis tup bebek yaptik 1.si tutmadi simdi 2 sini yaptik bekliyorum sali gunu test yaptiracam cok heyecanliyim birazda krkuyorum

Merhaba benim de bi tupum kapaliydi biraz zaman kaybi olunca ikinci tupumde kapandi laparaskopi yaptikbiri acilmadi biri acildi onunlada hamile kalamiyorum tembellesmis tup bebek yaptik 1.si tutmadi simdi 2 sini yaptik bekliyorum sali gunu test yaptiracam cok heyecanliyim birazda krkuyorum
Rabbim cabalariniza karşılık kucaginizi boş birakmasin inşallah

Tuplerin iz neden tıkanmış zaman kaybı dediniz ya

Dusuk yaptim 1 yil kadar snra hsg cektirdim sag tupum azicik kapanmis gittiyim doktor catlatma iynesiyle hamike kalirim diye epey oyaladi sıkilıp doktor deyistirdim laparaskopi yapalim dedi o arada tupum tamamen tikandi sol tupe atmis iltihap ikiside kapandi bakalim yrin test gnum
Insallah guzel haber alirim

Dusuk yaptim 1 yil kadar snra hsg cektirdim sag tupum azicik kapanmis gittiyim doktor catlatma iynesiyle hamike kalirim diye epey oyaladi sıkilıp doktor deyistirdim laparaskopi yapalim dedi o arada tupum tamamen tikandi sol tupe atmis iltihap ikiside kapandi bakalim yrin test gnum
Insallah guzel haber alirim
Rabbim yar ve yardımcınız olsun benim neden tikali onu bile bilmiyorum ben histeroskopi oldun polip vardı o zamn doktor tuplerin ucunu gördüm sorun yoktu aşılama yapalım dedi ama olmadı meğer 2 tüp te tikali ymis özel de oldum para için mis anladım ama id işten geçti allahım isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayı inşallah

Rabbim yar ve yardımcınız olsun benim neden tikali onu bile bilmiyorum ben histeroskopi oldun polip vardı o zamn doktor tuplerin ucunu gördüm sorun yoktu aşılama yapalım dedi ama olmadı meğer 2 tüp te tikali ymis özel de oldum para için mis anladım ama id işten geçti allahım isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayı inşallah

Amin insallah rabbim emeklerimizin karsiligini verecek. Dun istagramda tup bebek yazilarini okudugum bi haber beni mutlu etti belki bilirsiniz ama ben yeni oreniyorum tup bebekte tupleri kapali olanlarin tutma sansi cok yuksekmis diyer hastalara gore bilgisi olan varmi

Back
X