Tüpler tıkalıydı laparoskopi oldum.....

ceyanapet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
39
0
86
Ankara
ANKARA Z.T. BURAK HASTANESİNDE YAPILMIŞ OLAN BİR TAKIM İŞLEMLER SONUCU (HSG V.B.) TÜPLERİMİN TIKALI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞLERDİ VE LAPAROSKOPİ YAPMADAN VE HİÇ ACIMADAN TÜP BEBEĞE YÖNLENDİRİLMİŞTİM. TABİ BUDA BENİ VE EŞİMİ OLDUKÇA ÜZMÜŞTÜ. AMA ARAŞTIRMAYA DEVAM EDEREK OLDUKÇA İYİ BİR HOCA BULDUK. HACETTEPE HASTANESİNDE PROFESÖR OLARAK GÖREV YAPAMAKTA OLAN TİMUR GÜRGAN'DI. KENDİSİNİN ÖZEL BİR MUAYENEHANESİ VAR AMA KONUSUNDA OLDUKÇA BİLGİLİ. TEDAVİMİZE BURDA DEVAM ETTİK VE BİR KAÇ TESTEN SONRA KENDİSİ LAPAROSKOPİYİ ÖNERDİ VE AMELİYATIMA KENDİSİ GİREREK İKİ TÜPÜMÜNDE AÇILMASINI SAĞLADI. ŞUANDA TÜPLERİM AÇIK. ARTIK BU SAATTEN SONRA BEBEK BEKLİYEBİLİYORUZ. :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ceyanapet slmlar.Bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.Benim sorunumda tüplerimin tıkalı olması.bir kez tüp bebek denedim olmadı.şimdi laparaskopi ya da histeraskopiyi araştırıyorum.doktor tavsiyeni dikkate aldım fakat ücret konusunda da bişeyler söyleyebilirmisin.senin şuanki durumun benide heyecanlandırdı.kendine ve bebişine iyi bk

slm güle güle sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin allah.benim sorunumda seninkinin aynısı.histeraskopi veya laparaskopi denemeyi düşünüyorum.doktor tavsisi için sağol.birazda ücret hakkında bilgilendirirmisin.şimdiden teşekkürler

geçmiş olsun cnm, bende ocak ayında laparaskopi ve histeroskopi ile aynı anda tüplerimi açtırdım..benimki endometriozis(çikolata kisti) nedeniyle kapanmış..seninkinin sebebi bellimi?inşallah bebişin tez zamanda gelir...

geçmiş olsun benımde tüplerim tıkalı laparoskopi oldum ama acılmadı dr bana iltihabdan dolayı tıkanmıs olabılıır demişti ben izmirde erol tavmergende olmustum 1800 lira dr 300 de hastaneye vermiştim 15 gün önce senağlama

benim iltihaptan dolayı tıkanmışolabilir demişti doktor.hangi doktora tedavi oldun ve ücret konusundada bilgilendirirmisin.ilgin için teşekkür ederim.tüplerinin açıldığını duymak benide umutlandırdı.cevabını merakla bekliyorum

Merhaba Kızlar!
Herhangi bir fiziksel problemi olmayıp, eşinin ve kendisinin herşeyi normalken, iğneli aşılama vb.hiç bir tedavi görmeden açıklanamayan infertelite teşhisiyle LAPROSKOPı yaptıran var mı?

PHASELıS Canım mesajını yenı okudum valla tuttura bıldıklerını alıyorlar Öncesın 200 muyannehane Ücretı laporoskopı 1500 tl ıdı ındırım yapıldı 900 oldu fakat hacattepe hastanesınde her operasyona hoca muhakkak gırıyormuŞ ben tıtız davrandıĞım ıÇın hocayı garantı ıstedım belkı sen 900 tl aŞŞaĞısına bıle yaptıra bılırsın para konusunu muhasebecısıyle konuŞuyorsun allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
ben 1 yıl önce laparaskopi oldum tüplerimden biri bağırsağa yapışmış diğeride tıkalıydı.doktorum iki tüpünde açıldığını söyledi.3 ay bekle dedi.1 yıl geçti hala gebelik yok.
ayrıca pco luyum.zorrr ..rabbim herşeyin hayırlısını vakti geldiğinde nasip edecek bize düsen sabretmek..

Merhaba Kızlar!
Herhangi bir fiziksel problemi olmayıp, eşinin ve kendisinin herşeyi normalken, iğneli aşılama vb.hiç bir tedavi görmeden açıklanamayan infertelite teşhisiyle LAPROSKOPı yaptıran var mı?
bizim durumumuzda senin gibi.herşey normal,etkilenmediğim pcos varmışama hsg çektirdiler araştımada bana tüpler açıktı.ama adetlerim ağrılı oluyor diye endometriozis var olabilir deidler ve laparoskopi tavsiye ettiler.laparoskopi istemiyosana aşılama deidler,ben 1 kez aşılama yaptırdı m ama gerksiz ,yapacaksan direk tüpbebeğe geç canım.

Merhaba Kızlar!
bişey yaptınmı?ben tanıdık bi doçente göründüm ahbap sayılır.ailemden biri de olsa muhakkak laparoskopi yardım dedi.güveniyorum dr a.sebepsiz infertilite.bayramdan sonra laparoskopi olacam inş gerek kalmaz.naptığını paylaşırsan rahatlarım

Merhaba Kızlar!
Herhangi bir fiziksel problemi olmayıp, eşinin ve kendisinin herşeyi normalken, iğneli aşılama vb.hiç bir tedavi görmeden açıklanamayan infertelite teşhisiyle LAPROSKOPİ yaptıran var mı?
bişey yaptınmı?ben tanıdık bi doçente göründüm ahbap sayılır.ailemden biri de olsa muhakkak laparoskopi yardım dedi.güveniyorum dr a.sebepsiz infertilite.bayramdan sonra laparoskopi olacam inş gerek kalmaz.naptığını paylaşırsan rahatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…