ANKARA Z.T. BURAK HASTANESİNDE YAPILMIŞ OLAN BİR TAKIM İŞLEMLER SONUCU (HSG V.B.) TÜPLERİMİN TIKALI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞLERDİ VE LAPAROSKOPİ YAPMADAN VE HİÇ ACIMADAN TÜP BEBEĞE YÖNLENDİRİLMİŞTİM. TABİ BUDA BENİ VE EŞİMİ OLDUKÇA ÜZMÜŞTÜ. AMA ARAŞTIRMAYA DEVAM EDEREK OLDUKÇA İYİ BİR HOCA BULDUK. HACETTEPE HASTANESİNDE PROFESÖR OLARAK GÖREV YAPAMAKTA OLAN TİMUR GÜRGAN'DI. KENDİSİNİN ÖZEL BİR MUAYENEHANESİ VAR AMA KONUSUNDA OLDUKÇA BİLGİLİ. TEDAVİMİZE BURDA DEVAM ETTİK VE BİR KAÇ TESTEN SONRA KENDİSİ LAPAROSKOPİYİ ÖNERDİ VE AMELİYATIMA KENDİSİ GİREREK İKİ TÜPÜMÜNDE AÇILMASINI SAĞLADI. ŞUANDA TÜPLERİM AÇIK. ARTIK BU SAATTEN SONRA BEBEK BEKLİYEBİLİYORUZ. :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
geçmiş olsun cnm, bende ocak ayında laparaskopi ve histeroskopi ile aynı anda tüplerimi açtırdım..benimki endometriozis(çikolata kisti) nedeniyle kapanmış..seninkinin sebebi bellimi?inşallah bebişin tez zamanda gelir...
geçmiş olsun cnm, bende ocak ayında laparaskopi ve histeroskopi ile aynı anda tüplerimi açtırdım..benimki endometriozis(çikolata kisti) nedeniyle kapanmış..seninkinin sebebi bellimi?inşallah bebişin tez zamanda gelir...
bizim durumumuzda senin gibi.herşey normal,etkilenmediğim pcos varmışama hsg çektirdiler araştımada bana tüpler açıktı.ama adetlerim ağrılı oluyor diye endometriozis var olabilir deidler ve laparoskopi tavsiye ettiler.laparoskopi istemiyosana aşılama deidler,ben 1 kez aşılama yaptırdı m ama gerksiz ,yapacaksan direk tüpbebeğe geç canım.Merhaba Kızlar!
Herhangi bir fiziksel problemi olmayıp, eşinin ve kendisinin herşeyi normalken, iğneli aşılama vb.hiç bir tedavi görmeden açıklanamayan infertelite teşhisiyle LAPROSKOPı yaptıran var mı?
bişey yaptınmı?ben tanıdık bi doçente göründüm ahbap sayılır.ailemden biri de olsa muhakkak laparoskopi yardım dedi.güveniyorum dr a.sebepsiz infertilite.bayramdan sonra laparoskopi olacam inş gerek kalmaz.naptığını paylaşırsan rahatlarımMerhaba Kızlar!
Herhangi bir fiziksel problemi olmayıp, eşinin ve kendisinin herşeyi normalken, iğneli aşılama vb.hiç bir tedavi görmeden açıklanamayan infertelite teşhisiyle LAPROSKOPı yaptıran var mı?
bişey yaptınmı?ben tanıdık bi doçente göründüm ahbap sayılır.ailemden biri de olsa muhakkak laparoskopi yardım dedi.güveniyorum dr a.sebepsiz infertilite.bayramdan sonra laparoskopi olacam inş gerek kalmaz.naptığını paylaşırsan rahatlarımMerhaba Kızlar!
Herhangi bir fiziksel problemi olmayıp, eşinin ve kendisinin herşeyi normalken, iğneli aşılama vb.hiç bir tedavi görmeden açıklanamayan infertelite teşhisiyle LAPROSKOPİ yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?