Merhaba...eminim birileri benim gibi olmuştur cevaplar aramıştım diye son durumumu yazıyorum.bu konuyu açtıktan sonra uzun protokolle tedavi oldum.toplam 8 adet yumurta toplandı yalnızca 2 tanesi dellendim.1 olgun değildi 5 i çöpe gitti.6 mayısta 2 embriyo transfer edildi.malesef boş gebelik ile sonuçlandı.17 haziranda kürtaj oldum ve doktorum sperm dna hasar testi istedi.kürtajdan sonraki ilk adetim bitince Dr a gittim.sperm de sorun yok dedi problem yumurtalarda dedi.3 aylık antioksidan tedavisi verdi.kurtaj olduğum için sulu ultrason yapti fakat rahme şu gitmedi.hemen hsg istiyorum dedi.(ve ben daha önce 3 kez hsg çekilip üstüne laparoskopi olmuştum)peki dedik.hsg yi ayni hatanede başka bi Dr çekti.bayan doktor.hayatımda ilk kez bayan Dr a gitmiş oldum.hsg yi nasıl kolay çekti anlatamam.şunu anladım ben erkek Dr da kasıyorum rahmi.hsg sonucum tüpüm açık.o kadar sevindim ki anlatamam.doktorum antioksidan tedavisi sırasında doğal hamile kalan çok hastam var dedi tüpün de açık fırsatı değerlendir dedi.olmazsa 3 ay sonra görüşelim dedi...işte böyle çok dua ettim...arkadaşlarım fetih süresi okudu.allah mutlu olmamı istedi sanırım.bu tüp bebekte başarısız oldum ama 2 şey kazandı.3 önce sigarayı bıraktım ve ayetel kürsiyi öğrendim...sevgiler