• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüpleri kapalı olupta hamile kalabilenler ne olur yardım :(

hafizekbr

Zumra'M ..
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
1.607
1.416
198
arkadaslar dün rahim filmi çekildm ne yazık ki tüplermin kapalı oldgunu ögrendm ve yıkıldm :( smdyse önümde iki secenek var ya laparoskopi olcm yada dire tür bebek .. siz olsanz hangisini yapardnz :2:

arkadaslar dün rahim filmi çekildm ne yazık ki tüplermin kapalı oldgunu ögrendm ve yıkıldm :( smdyse önümde iki secenek var ya laparoskopi olcm yada dire tür bebek .. siz olsanz hangisini yapardnz :2:

Benim bir akrabam bahsetmisti. Bir yakini tupleri kapali diye tup yaptiriyor. Bebegi oluyor. Daha sonra kac yil geciyo bilmiyorum, kendiliginden hamile kaliyor. Nasipte varsa bi sekilde olur insaallah. Laparoskopi veya tup bebek hakkinda birsey diyemeyecegim. Ama doktorun laparoskopi oneriyorsa ve kalici olarak acilacaksa, ameliyatin bir tehlikesi filan da yoksa ben olsam laparoskopi tercih ederdim. Ama yine de doktoruna guveniyorsan ona birak derim. Allah sifa versin canim. Hic uzme kendini bence. Cunku teorik olarak yumurtasi, spermi ve rahmi olanlarin hamile kalmasinda bir engel yok, ama belki dogal olur belki tup olur belki biraz gec olur ama dunyada yiyecegi lokmasi varsa her sekilde olur. Rabbim hepimize hayirlisindan versin. Moral bozmak yok insaallah, sonucta tedavisi var :)

Benim bir akrabam bahsetmisti. Bir yakini tupleri kapali diye tup yaptiriyor. Bebegi oluyor. Daha sonra kac yil geciyo bilmiyorum, kendiliginden hamile kaliyor. Nasipte varsa bi sekilde olur insaallah. Laparoskopi veya tup bebek hakkinda birsey diyemeyecegim. Ama doktorun laparoskopi oneriyorsa ve kalici olarak acilacaksa, ameliyatin bir tehlikesi filan da yoksa ben olsam laparoskopi tercih ederdim. Ama yine de doktoruna guveniyorsan ona birak derim. Allah sifa versin canim. Hic uzme kendini bence. Cunku teorik olarak yumurtasi, spermi ve rahmi olanlarin hamile kalmasinda bir engel yok, ama belki dogal olur belki tup olur belki biraz gec olur ama dunyada yiyecegi lokmasi varsa her sekilde olur. Rabbim hepimize hayirlisindan versin. Moral bozmak yok insaallah, sonucta tedavisi var :)

cnm doktorlar biraz kolaya kacyo sankm .. ben daha 1 yıllık evlym o yzden tüp bebege basvrmak ıstemyrm direk .. önce bi laparoskopi yaptraym diorm belki tüplerim açılır :43: yarın ameliyat olcam bana dua edin nolur .. inş .. güzel haberlerle dönerm .. olurda acılmazsa tüp bebek denicez mecburen :25: bu arada ii dileklernz icin tesekkr ederm :19:

cnm doktorlar biraz kolaya kacyo sankm .. ben daha 1 yıllık evlym o yzden tüp bebege basvrmak ıstemyrm direk .. önce bi laparoskopi yaptraym diorm belki tüplerim açılır :KK43: yarın ameliyat olcam bana dua edin nolur .. inş .. güzel haberlerle dönerm .. olurda acılmazsa tüp bebek denicez mecburen :KK25: bu arada ii dileklernz icin tesekkr ederm :KK19:
canım anırım gebesin tüplerin tıkalıydı senin nasıl gebe kaldın benimde sağ tüp tıkalı sol hafif geçişli ne olur cevap yaz

canım anırım gebesin tüplerin tıkalıydı senin nasıl gebe kaldın benimde sağ tüp tıkalı sol hafif geçişli ne olur cevap yaz
Evet cnm ameliyattan sonra 4. Ayım da kendiliğinden hamile kaldım elh :KK37: Ben bu ay adacayi yağı kullandım tatlım bide yumurtlama günlerini takip ettim ondan midir bilmem ama tuttu elh :D

Evet cnm ameliyattan sonra 4. Ayım da kendiliğinden hamile kaldım elh :KK37: Ben bu ay adacayi yağı kullandım tatlım bide yumurtlama günlerini takip ettim ondan midir bilmem ama tuttu elh :D
2 tupunde kapalimiydi canim laparoskopi mi oldun hangi hastane oneririrmisn ameliyati yoksa direk tup bebekmi bnn 2 tupde kapaliymis

2 tupunde kapalimiydi canim laparoskopi mi oldun hangi hastane oneririrmisn ameliyati yoksa direk tup bebekmi bnn 2 tupde kapaliymis
Evet cnm iki tüp ümde tıkalıydı :( laparoskopi yle sol tüp ümu actirabildik sadece ama şükürler olsun o hamile kalmama yetti :KK36: yasin kaç bilmiyorum ama benim yaşım daha küçük olduğu için ben önce ameliyatı tercih ettim yoksa banada birçok doktor direk tüp bebeği önerdi ama ben istemedim .. hatta esimde ısrar etti yapalım die bnde Hayır dedm doğal yolla kalmak istydm Rabbime şükürler olsun ki kaldım darısı size inş :KK6::KK36: bana kalırsa sizinde yaşınız musaitse önce bi ameliyatı deneyin derim bişey kaybetmezsiniz :KK66: ben ameliyatimi antep novafertil tüp bebek merkezinde yaptrdim Ruşen atmaca ydi doktorumun adı çok ii bi beyefendi ydi saolsun yogun oldukları için pek ilgilenmedi açıkçası ama dalında çok ii bi doktor .. Rabbim hakkında hayrlisini versin cnm ..

Evet cnm iki tüp ümde tıkalıydı :KK43: laparoskopi yle sol tüp ümu actirabildik sadece ama şükürler olsun o hamile kalmama yetti :KK36: yasin kaç bilmiyorum ama benim yaşım daha küçük olduğu için ben önce ameliyatı tercih ettim yoksa banada birçok doktor direk tüp bebeği önerdi ama ben istemedim .. hatta esimde ısrar etti yapalım die bnde Hayır dedm doğal yolla kalmak istydm Rabbime şükürler olsun ki kaldım darısı size inş :KK6::KK36: bana kalırsa sizinde yaşınız musaitse önce bi ameliyatı deneyin derim bişey kaybetmezsiniz :KK66: ben ameliyatimi antep novafertil tüp bebek merkezinde yaptrdim Ruşen atmaca ydi doktorumun adı çok ii bi beyefendi ydi saolsun yogun oldukları için pek ilgilenmedi açıkçası ama dalında çok ii bi doktor .. Rabbim hakkında hayrlisini versin cnm ..
canım allahım hayırlı sağlıklı bi evlat etsin rabbim sağlıklı uzun ömür versin yavruna ben ameliyat oldum ama sağ tüpüm tamamen solda az geçiş var gebe kalırsın fakat bekleme tüp bebek yaptır dediler adaçayıyağı bende kullandım işe yaramadı şimdi bal tarçın çörekotu kullanıyorum durumumuz müsait olmadığı için seneye başlıycam tüp bebeğe o zamana kadar belki diyorum doğal yolla kalırım birde başka drlara gidiyorum yaşım 32 malesef

Evet cnm iki tüp ümde tıkalıydı :KK43: laparoskopi yle sol tüp ümu actirabildik sadece ama şükürler olsun o hamile kalmama yetti :KK36: yasin kaç bilmiyorum ama benim yaşım daha küçük olduğu için ben önce ameliyatı tercih ettim yoksa banada birçok doktor direk tüp bebeği önerdi ama ben istemedim .. hatta esimde ısrar etti yapalım die bnde Hayır dedm doğal yolla kalmak istydm Rabbime şükürler olsun ki kaldım darısı size inş :KK6::KK36: bana kalırsa sizinde yaşınız musaitse önce bi ameliyatı deneyin derim bişey kaybetmezsiniz :KK66: ben ameliyatimi antep novafertil tüp bebek merkezinde yaptrdim Ruşen atmaca ydi doktorumun adı çok ii bi beyefendi ydi saolsun yogun oldukları için pek ilgilenmedi açıkçası ama dalında çok ii bi doktor .. Rabbim hakkında hayrlisini versin cnm ..
Canm benm yasmda kuck daha 21 ama cok uzun bi sure oldu eleneli 5 sene artik beklemek istemiyorum aslinda bnde Ameliyat olabilirm ama bilmiyorm kafam karisik bide bn daha tuplerin kaPali oldugunu yeni ogrendim esin varikosel ameliyati faln oldu asilama yaptrmak icin rahm filmi istendi ve sonc kapali iki tupte dr dediki belki bi kere daha film cektirsen acilir dedi ameliyat önermedi zeynep kamilde ya hakkimizda hayrlisi olsn insallh sen bebisine kavusmussn darisi bize :))

Tupleri kapali olanlar amaliyat olun benim kapaliydi uc ay sonra gebe kaldim bence gec kalmayin ama dr cok onemli
Cnm merhaba hikayenden brz bahsedermisin bnmde hsg ile tek tupum acildi ikiside kapaliymsti.ameliyt dedi dr.um ama daha cekileli 2ay oldu ameliyati düşünmeye basladim :(

Cnm merhaba hikayenden brz bahsedermisin bnmde hsg ile tek tupum acildi ikiside kapaliymsti.ameliyt dedi dr.um ama daha cekileli 2ay oldu ameliyati düşünmeye basladim :KK43:
Canim ben uc yil oldu evlileni ben hisediyordum tuplerim kapali diye nasil anladin dersen bekarken hep benim akitilarim olurdu illac kullanir gecer yine basladi neyse hsg cekildiktensonra hic sasirmadim Tüpler kapali dedi dr bende iki ay bekledim sonra karar verdim amaliyat icin hem tupler kapaliydi hemde yapisiklik vardi dr guvendim kendimi ona teslim ettim amaliyatan cikar cikmaz sonuc mujdeli haberi verdi acildi dedi ve bu arada meryem suresini okudum cok sukur rabbim verdi

Canim ben uc yil oldu evlileni ben hisediyordum tuplerim kapali diye nasil anladin dersen bekarken hep benim akitilarim olurdu illac kullanir gecer yine basladi neyse hsg cekildiktensonra hic sasirmadim Tüpler kapali dedi dr bende iki ay bekledim sonra karar verdim amaliyat icin hem tupler kapaliydi hemde yapisiklik vardi dr guvendim kendimi ona teslim ettim amaliyatan cikar cikmaz sonuc mujdeli haberi verdi acildi dedi ve bu arada meryem suresini okudum cok sukur rabbim verdi
ben anlamış deilim hsg de acılıyomuş tupler benm fılmımmcekılırken konuşmadı bile doktor 2 gun sonra ogrendım ameliyatta acmıyorz sadece acıkmı kapalımı dıye teyt edıyorz dedı zeynep kamildeki doktor

ben anlamış deilim hsg de acılıyomuş tupler benm fılmımmcekılırken konuşmadı bile doktor 2 gun sonra ogrendım ameliyatta acmıyorz sadece acıkmı kapalımı dıye teyt edıyorz dedı zeynep kamildeki doktor
nasıl yani canım sana sonucun söylenmedimi tüplerin tıkalıysa ameliyat yapılır açılacak gibiyse ki genelde açılır ameliyat olman söylenmedimi

Back
X