Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüpler tıkalıysa haliyle sprem geçemez doğal yolla gebelik elde edilemez tabi yine takdiri ilahi belli olmaz canım ama açılabiliyor diye biliyorumSelamun aleykum hanımlar iki tüpüde sıvıyla tıkalı olup normal yolla hamile kalanlar yazabilir mi ??
Doktorlar bana iki tüpünüde ameliyatla alıcaz dediler canım açmadan hiç bahsetmedilertüpler tıkalıysa haliyle sprem geçemez doğal yolla gebelik elde edilemez tabi yine takdiri ilahi belli olmaz canım ama açılabiliyor diye biliyorum
Farklı doktorlara görünmeden sakın aldırma o zaman doğal yoldan hiç şansın kalmazDoktorlar bana iki tüpünüde ameliyatla alıcaz dediler canım açmadan hiç bahsetmediler
Evet biliyorum ama 4-5 doktorda hepsi aynı şeyi dedi alınıcak yani kesinFarklı doktorlara görünmeden sakın aldırma o zaman doğal yoldan hiç şansın kalmaz
Tüp bebek deneyebilirsin öyleyse hakkında hayırlısı olsun canımEvet biliyorum ama 4-5 doktorda hepsi aynı şeyi dedi alınıcak yani kesin
Teşekkür ederim canım sordum şimdi çok sağol ne diycek bakalım inşaAllah farklı bi fikri vardır ama benim tüplerim sıvıdan dolayı bayağı enfeksiyonlu amaHayyal arkadaşın tüpler i acıldı kemdısıne bır sor istersen
Nasıl hacamat yaptırdı anlamadım canım hacamat nasıl tüpleri actı ki ?Canım gecelerde bir arkadasla konustum hacamat suluk yaptırdı tuplerı sıvı İle dolu ve tıkalıydı suan sıvı kaybolmuş ve üstüne tuplerı acılmıs sanada tavsıye ederım benım tuplerım de sonradan acıldı ama benım sıvı yoktu
Cnm ben dış gebelik geçirdim. Tüplerim tıkalı olsaydı hiç olmazdı di mitüpler tıkalıysa haliyle sprem geçemez doğal yolla gebelik elde edilemez tabi yine takdiri ilahi belli olmaz canım ama açılabiliyor diye biliyorum