Tüpleri tıkalı olanlar

YunNa

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
37
12
8
29
Selamun aleykum hanımlar iki tüpüde sıvıyla tıkalı olup normal yolla hamile kalanlar yazabilir mi ??

Selamun aleykum hanımlar iki tüpüde sıvıyla tıkalı olup normal yolla hamile kalanlar yazabilir mi ??
tüpler tıkalıysa haliyle sprem geçemez doğal yolla gebelik elde edilemez tabi yine takdiri ilahi belli olmaz canım ama açılabiliyor diye biliyorum

tüpler tıkalıysa haliyle sprem geçemez doğal yolla gebelik elde edilemez tabi yine takdiri ilahi belli olmaz canım ama açılabiliyor diye biliyorum
Doktorlar bana iki tüpünüde ameliyatla alıcaz dediler canım açmadan hiç bahsetmediler

Canım gecelerde bir arkadasla konustum hacamat suluk yaptırdı tuplerı sıvı İle dolu ve tıkalıydı suan sıvı kaybolmuş ve üstüne tuplerı acılmıs sanada tavsıye ederım benım tuplerım de sonradan acıldı ama benım sıvı yoktu

Nasıl hacamat yaptırdı anlamadım canım hacamat nasıl tüpleri actı ki ?

Cnm ben dış gebelik geçirdim. Tüplerim tıkalı olsaydı hiç olmazdı di mi

Size nasık ulaşabilirim sizin de iki tüpünüz tıkalıymış hacamat ve sülükle açılmış sıvıylamı tıkalıydı ? Bu tedaviden sonra normal yollarla hamile kalabildiniz mi peki ?

Ben her dustan cikarken sag ve sol yumurtaligimin oldugu yere sicak su kompreksi yaptim 1 yil boyu tavsiye ederm hafif yapisikliklari vs aciyor damarlari genisletiyor bence bu sayede hamile kaldim oyle dusunuyorm deneyin birsey kaybetmezsiniz

Benimde tüplerim tıkalı çıktı birinde sızıntı var diğerinde fimbrial yapışıklık var bir rahim filmi daha olacağım ondada olmazsa ameliyat olucak dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…