tüplerim tıkalı olduğu için alındı tüb bebekte şans oranım?

Alesiaguvn

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
28
33
8
38
Bülent Bey merhaba,

gecen yıl tüplerim tıkalı olduğu için bir dış gebelik yaşadım ve tüplerim alındı. şuan tüb bebek tedavisindeyiz yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum aslında tüplerim tıkalı olmasaydı norma yolla hamile kalabiliyordum. şuan tüp bebekle ilk denemede şansım yüksek midir?
teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.

Bülent Bey merhaba,

gecen yıl tüplerim tıkalı olduğu için bir dış gebelik yaşadım ve tüplerim alındı. şuan tüb bebek tedavisindeyiz yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum aslında tüplerim tıkalı olmasaydı norma yolla hamile kalabiliyordum. şuan tüp bebekle ilk denemede şansım yüksek midir?
teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.
Merhabalar : tüp bebekte başarıyı etkıleyen bazı faktorler vardır. Öncelıkle merkez seçimi oldukca onemlıdır. Laboratuvar basarıda son derece onem arzetmektedır. Bayan yaşı , yumurtalık rezervi, sperm durumu ,embrıo kalıtesı basarıda etkılı faktorlerdır. Yumurta büyütme safhası laboratuvara kalıtelı yumurta vermek acısından onem kazanmakta . Dolayısı ıle hekım deneyımı bu durumu etkılemektedır. Embrıo transfer asamasında hekımın deneyımı ;nazık bır sekılde embrıoların rahım içine yerlestırılmesı basarıyı etkıleyen faktorlerdendır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Back