Tuplerimi baglatsam pisman olur muyum?

19 ve 16 yaşında iki oğlum var.
masallah bayada buyuklermıs
buyuk cesaret gercekten ama sanırım bu kadar buyumusken kucuk bısı evde guzel olmustur , Bıraz kız ıcınde mı oldu acaba? Benımde ıkı oglum olacak ınsallah.
Ben 40 yasındayken buyuk oglum 18 yasında , ınsallah kucugude 10 yasında olacak.
Sanırım yok yok olmaz bana :D

32 yaşımdayım henüz. Başka bir cocuk daha istemiyordum. Hamilelik fikrine bile alışamadım hala. Ama dediğim gibi de cok korkuyorum.
Baglatmaktan korkuyorsanız eğer sezeryan alacaksanız korkacak bir şey yok.Ama pişman olurmuyum derseniz çok iyi düşünüp karar vermeniz gerekir

masallah bayada buyuklermıs
buyuk cesaret gercekten ama sanırım bu kadar buyumusken kucuk bısı evde guzel olmustur , Bıraz kız ıcınde mı oldu acaba? Benımde ıkı oglum olacak ınsallah.
Ben 40 yasındayken buyuk oglum 18 yasında , ınsallah kucugude 10 yasında olacak.
Sanırım yok yok olmaz bana :KK70:
Ben kız çocuğunu ilk hamileliginden beri istedim.Cok seviyorum ama ınaninki bu benim için büyük bir şanstı.Sonucta ne olacağını bilmiyorsunuz Şükürler olsun rabbim kalbime göre verdi.

Ben kız çocuğunu ilk hamileliginden beri istedim.Cok seviyorum ama ınaninki bu benim için büyük bir şanstı.Sonucta ne olacağını bilmiyorsunuz Şükürler olsun rabbim kalbime göre verdi.
Bende kzı cocuklarını cok sevıyordum daha evvel oglum olana kadar. Ama oglum oldugundan berı kız cocugum olacagına daır hıc bır ınancım yok, bende tam bır erkek anası tıpı var. 3. oglum bu . Bır tanesı cennette. Allah uzun omurler versın kızınada , erkegınede onemlı olan saglıklı hayırlı evlatlar olması. Allah sızın gonlunuze gore vermıs. Tadını cıkarın bolb ol

Bende kzı cocuklarını cok sevıyordum daha evvel oglum olana kadar. Ama oglum oldugundan berı kız cocugum olacagına daır hıc bır ınancım yok, bende tam bır erkek anası tıpı var. 3. oglum bu . Bır tanesı cennette. Allah uzun omurler versın kızınada , erkegınede onemlı olan saglıklı hayırlı evlatlar olması. Allah sızın gonlunuze gore vermıs. Tadını cıkarın bolb ol
Başınız sağolsun.Cennete bir melek gondermissiniz.Benimde 2 kürtaj 1 dusuk ten sonra kızım oldu.Her şey nasip kısmet rabbim herkesin kalbinden geçen güzellikleri nasip etsin

Kadinlar baglatinca geri acilio diye biliyorum. Erkeklerinki zaten aciliyo diye biliyorum. Bence kocan baglatsin

Normal sartlarda cocuk sahibi olmayi istemiyorum ama kanser fln allah korusun bir sekilde gerekirse ya da esim ve ben ayrilirsak onun icin de sans olsun diye sperm dondursun istiyorum
Yillik bi bedeli de varmis masrafli olacak.
Prezervatifi ihmalsiz kullaniyoruz. Insallah bi kaza olmaz :(

Back
X