Tüplerin kıvrımlı olması

kimse yokm
Nasıl acaba biraz açar mısınız? Rahim filmi sonucu mu öyle dendi?
evet rahim filmi diğer dok sadece tüp açıklığına bakıyor ama tüp bebek dok beklenenden daha kıvrımlı tüpleriniz geçiş olmayabilir dedi ilk kez böyle söyleyen oldu ve histeroskobi çekilecek

kimse yokm

evet rahim filmi diğer dok sadece tüp açıklığına bakıyor ama tüp bebek dok beklenenden daha kıvrımlı tüpleriniz geçiş olmayabilir dedi ilk kez böyle söyleyen oldu ve histeroskobi çekilecek
Çok merak ettim acaba fotoğrafı ekler misiniz hsg nin

kimse yokm

Benim de gittiğim 3 doktor (tüp bebekçi) hsg me ve raporuma bakıp normal hsg dedi. Ama başka bi tüp bebek doktoru anatomisi bozuk duruyo biri aşağıda biri yukarıda dedi… hiç anlamadım

Benim de gittiğim 3 doktor (tüp bebekçi) hsg me ve raporuma bakıp normal hsg dedi. Ama başka bi tüp bebek doktoru anatomisi bozuk duruyo biri aşağıda biri yukarıda dedi… hiç anlamadım
foto yok yanımda ama netten örneklere bakabilirsin bariz anlaşılıyor zaten ee tamam histeroskobi oldunmu

foto yok yanımda ama netten örneklere bakabilirsin bariz anlaşılıyor zaten ee tamam histeroskobi oldunmu
Histeroskopi bir doktor yapacaktı ama anestezisiz yaptığı için acıdan mahvoldum ve işlemin yarım kaldı . Bahçeciye gideceğim tüp bebek önerirlerse bu durumda anestezili histeroskopi olacağım doktor yapmak isterse. Histeroskopide tüplerin durumu tam anlaşılmıyor ama bana rahim içini incelemek için önermişti doktor

merhaba tüpleri kıvrımlı olup hamile kalan varmı
Merhaba bu yorumu hangi doktor yaptı ? Ben de bir defa diş gebelik geçirdim, tüpüm alındı , bir daha gebe kalamadım. Tüp bebek için başvurduğum doktor, (İzmir medicalpointe Funda göde) kalan tüpün fazla uzun dedi bu yuzden olmuyor olabilir dedi

Merhaba bu yorumu hangi doktor yaptı ? Ben de bir defa diş gebelik geçirdim, tüpüm alındı , bir daha gebe kalamadım. Tüp bebek için başvurduğum doktor, (İzmir medicalpointe Funda göde) kalan tüpün fazla uzun dedi bu yuzden olmuyor olabilir dedi
Merhaba tüp bebeğe başlayacağız rahim filmini incelerken olması gerekenden daha kıvrımlı gebeliğe engel olabilir dedi bende kürtaj oldum ona bağlıyorum malsef sonrasında da enfeksiyon geçirdim zaten nette araştırdım ağır enfeksiyon ve kürtaj sebep diyor hayırlısı olsun hepimiz için tek yumurta ile de hamile kalan çok fazla sorun etmeyin başka sorun yoksa olur inş ama 3 kez aşılama yapıldı olumsuz o yüzden denicez bakalım

Back
X