tüplerine essure alteti takılan varmı

Bugun doktora essure yontemini sordum bilmiyorum dedi. Laparoskopi yapabiliriz dedi simdi de. Bu doktora güvenim kalmadı. Rıza madazlıya sonuçlarımı göstereceğim canım iyi bi doktor diyorlar. Bi de ona danisayim diyorum.
siz hangi sehirdesiniz?ben beklemedeyim.karar veremedim.

Canım o dönemde bende çok aradim iyiki de bulamadım vücut tepki verebilirmis zararlı imiş sonra ameliyat ile alındı vs vs simdinikinci denemem oldu 4+5 haftalik hamileyim şükürler olsun
Merhaba canım Allah analı babalı büyütsün :)) hayırlı bayramlar ..tüplerini tamamen mi aldırdın ?

Tesekkur ederim ..ben 2 tupumude aldirdim hidrosalpenkssebebi ile ..tup bebekten baska carem yok suan dinlenme asamasindayim Allah hepimizin tardimcisi olsun

Merhaba ;

Benim de tek tüpümde hidrosalpinks vardı tüplerimin alınması için laparoskopi oldum ama yapışıklıktan dolayı alamadılar. Essure takıldı 3 ay sonrada hsg çekilde olumlu sonuç alınca o ay adet sonrası transferim oldu. Hiç kokulcak bir operasyon değil 1 saatte hastaneden çıkıyorsunuz..Eğer doktorunuz takılacak dediyse 1 tane bende var yardımcı olabilirim.
Banada Tek lazım iletişime geçelim yardımcı olalım birbirimize aynı yolda yürüyoruz lütfen dönün uzun zam olmuş yayinlayali hala elinizdeyse alabilirim

Biz almanyada bulduk uzun araştırmalar sonucu tek tüpüme takıldı yakın bir zamanda aynı durumda olan bir arkadaşa verdik essurenin diğerini
Sonuçta inşallah bebiş oldumu?siz nekadar getirtmistiniz ve nereden buldunuz almanyada bizde baktirdik yok diyorlar yer ve merkez soyleyebilirmisinz

Arkadaşlar bu aleti kullanmak isteyen varsa hemen vazgeçip netflix tıbbi süistimal adlı belgeseli izlesin.Essure'ın zararları yararlarından fazla.

Merhaba
Essure halen kullanılan bir yöntem mi bilgisi olan var mı? Essure taktırıp da sorun yaşayan ya da memnun olan var mı? Paylaşabilirseniz sevinirim.

Arkadaşlar Essure için lütfen arama sayfalarında "tıbbi suistimal belgeseli" yazarak belgeseli bulun ve izleyin.Yeni bir belgesel. Netflix'te var. internette çeşitli dizi ve film sitelerinde de bulmak mümkün. Essure korkunç bir şey. Çıkartılamıyor, kalıcı.. Aylarca yıllarca sakatlıklar yaşayan binlerce kadın var. Hukuki savaşını veriyor amerikada insanlar. Zaten bu araç amerika dışında tüm ülkelerden çekilmiş. bu yönteme rağmen hamile kalan 800 kadın olmuş, bu yöntem sonrası meydana gelen hamileliklerdeki çocukların çoğu da ölmüş. Essure takıldıktan sonra bir çok kadın tuvaletteyken bağırsakları dışarı çıkmış hastaneye havluya sarılı, dışarıda 1 metre sallanan bağırsaklarıyla koşmuşlar. Bu yazdıklarımın hepsi belgeselde anlatılıyor. Essure'a bağlı 12.000 adet yan etki sunulmuş. Essure taktırdıktan yıllar sonra bile ağrı ve acıdan sürekli bayıldıkları için kadınlar işlerini kaybetmişler. Cinsel hayat zaten bitmiş. bir çoğunu eşleri terk etmiş. Bu belgeselin galasından bi süre sonra ise Bayer Essure'un satışının 2018 yılı sonunda sonlandırılacağını duyurmuş. (belgeselin sonunda yazıyor bu)

Bugun doktora essure yontemini sordum bilmiyorum dedi. Laparoskopi yapabiliriz dedi simdi de. Bu doktora güvenim kalmadı. Rıza madazlıya sonuçlarımı göstereceğim canım iyi bi doktor diyorlar. Bi de ona danisayim diyorum.
Merhaba
Essure halen kullanılan bir yöntem mi bilgisi olan var mı? Essure taktırıp da sorun yaşayan ya da memnun olan var mı? Paylaşabilirseniz sevinirim.

Sizin yazınızı görmemişim. Ben de sizden sonra aynı şeyi belgeseli de biraz anlatarak yazdım :) korkunç bir şey. umarım şimdiye kadar taktıran kimse sorun yaşamaz

Arkadaşlar bu aleti kullanmak isteyen varsa hemen vazgeçip netflix tıbbi süistimal adlı belgeseli izlesin.Essure'ın zararları yararlarından fazla.

Merhaba
Söz ettiğiniz belgeseli biliyorum. Amerika'da yaşanan sorunları da... Sadece Türkiye'de halen kullanılıyor mu ve Türkiye'de kullanıp da sorun yaşayan var mı öğrenmek istiyorum. Bence bu bilgi kıymetli

Merhaba
Söz ettiğiniz belgeseli biliyorum. Amerika'da yaşanan sorunları da... Sadece Türkiye'de halen kullanılıyor mu ve Türkiye'de kullanıp da sorun yaşayan var mı öğrenmek istiyorum. Bence bu bilgi kıymetli

benim okuduğum kadarıyla Türkiye'de kullanan var. problem var mı bilmiyorum tabi. belgesel yeni olduğundan net bilgi şunu söyleyebilirim, amerika dışında tüm ülkelerden satışı geri çekilmiş. yani Türkiye'de kliniklerde hali hazırda eskiden alınmış ve stoklanmış değilse kullanılamaz, çünkü satılmıyor. Amerika'da ise 2018 sonu satıştan kaldırılıyormuş. firma açıklama yapmış. zaten sonsuza dek satıştan kaldırılacak bir ürüne kim güvenip gönül rahatlığıyla kullanır ki.. bu da ayrı konu

Back
X