• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware yardımm

snmbzbyk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
7
0
0
İstanbul
KIzlarrr. bu tupperware hakkında bilgisi olan var mı ucuza satan bir üye buldum lütfen yardımm:(( linkinide gönderimmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Plastiklere bunca para verilirmi adamlar resmen kadinlari kandiriyor yazik valla akli olan almaz

yanii canım katılıyorum altı astarı plastik hiç bir özelliğide yok bende de var hediye gelmişti valla denedim bile dolapta cam ondan iyi saklıyo şahsen bide o paraları duyunca şok oluyorum yani:53:

yanii canım katılıyorum altı astarı plastik hiç bir özelliğide yok bende de var hediye gelmişti valla denedim bile dolapta cam ondan iyi saklıyo şahsen bide o paraları duyunca şok oluyorum yani:53:

bugün gittim markali yerden 4 tane plastik saklama kabi aldim onlarin sattiginin bir tanesi fiyati deyil inan
hani aklima gelmiyor bir adam cikmisti 10 adamdan para almis 1 adamdan en az 10 adam daha getirise 100 de 10 kar payi veriyordu bu sistemin adini unutum ayni bu plastik isi yapanlarda aynisini yapiyor gibime geliyorrr

Aklima geldi saadet Zinciri
Platik zinciri
Tencere zinciri
Supurge zinciri
Yorganci zinciri
Ev temizleme ilaclari zinciri
Daha varda birileri dur demeli kim diyecek

Back
X