• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware

aydogu

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
57
0
286
Bursa
Arkadaşlar tinimin hanım kullananlar memun mu?Kapakta oluşan nem sebzeleri bozuyor buna karşı neler yapılabilir?Ben kağıt havlu koyuyorum ama sürekli değiştirmek gerekiyor böyle uğraşınca da pek bir anlamı kalmıyor,sonuçta o kadar para veriyoruz.

Biz de evdeki tüm kap kacakları Tupper'a çevirdik. Sonuçta asıl önemli olan plastik olmadığından sağlık açısından baya bir artısının olması...
Tinimini hanım evet biraz uğraştırıyor. Ben kapağı her açışımda kapaktaki nemi peçeteyle alıveriyorum. Alta serdiğimi sadee kap boşalınca değiştiriyorum... Ve bu şekilde tazeliği koruyorum. İlla alttaki peçeteyi değiştirmeye gerek yok yani...

Ürünün 4te3ünü doldurmanız nemi aza indirmeniz için faydalı olabilir. Birde her açtığınızda kapaktaki nemi bir peçete ile kurulayıp, dibinde oluşan suyu köşesinden sebzelere değdirmeden dökerseniz daha sıkıntısız kullanabilirsiniz ürününüzü.

Back
X