Tural Fatullayev vs Ahmet İslam

jennie0404

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
17
7
16
kızlar iki doktor arasındayım. sertuğ sinan ege ve volkan sünter’i de beğeniyorum ama revizyon yapmıyorlar sanırım bu iki isim kadar. 3.operasyonum olacak… bu isimlere opere olanlar var mı?

Bu iki doktor arasında ben de kalmıştım. Ben Tural Fatullayev de yaptım. Genel olarak memnunum ama hala ucu bğyğk geliyor gözüme(doktor ödem olduğunu ve 1 senede ineceğini söyledi) Nefes problemim hiç kalmadı, çok iyiyim.
Ahmet İslam ın yaptığı burunlar da çok güzel ve gerçekten hastayla iyi iletişim kuran biri o da Tural hoca gibi.
Ama Ahmet İslam İstanbul da olduğundan ben kendisini eledim(aslınsa Ankara ya geldiği tarihe ameliyat tarihimi ayarlayıp Ankara da yapabileceğini söyledi ama ben kontroller için bile İstanbul a gitmek istemedim, nedense bi korktum herhalde) Ben kendisiyle önce görüntülü görüştüm telefondan, sonra bir hafta sonra Ankara ya geldiğinde isterse yüz yüze görüşebileceğimizi söyledi ve bir kez de öyle görüştüm. Çok ilgili ve soruları yanıtlayan, açıklayan bir doktor.
Bende kıkırdak gerekiyordu ve ya kaburga dan ya da kulaktan alınacaktı. Tural bey kaburgadan, Ahmet bey kulaktan almak istedi. Biraz kulaktan alınmasından da korktum(ama şimdi düşününce bu korku biraz gereksizmiş çünkü kulaktan da çok güzel alınıyor, iz falan kalmıyor)
Ahmet bey bi tık uygun fiyat vermişti bana ama İstanbul a git gel aynı paraya gelir diye düşündüm.
Yaptığı burunlarda da Tural hıcanınki düz iniyor burun(ben bu burnu seviyorum) Ahmet islam daha kavisli mi desem daha yuvarlak hatlı mı desem daha başka tarzı var. Sizin yüzünüze hangisi gidecek ona bi bakın.
Özetle bence ikisi de başarılı doktorlar. İkisinin de muayenesi ücretsiz, bi görüşmenizi öneririm. Zaten revizyon deyince akla ilk gelen isimlerden ikisi de.

kızlar iki doktor arasındayım. sertuğ sinan ege ve volkan sünter’i de beğeniyorum ama revizyon yapmıyorlar sanırım bu iki isim kadar. 3.operasyonum olacak… bu isimlere opere olanlar var mı?
sertuğ bey hakkında neden hiç yorum yok görünürde çok güzel duruyor burunları sonradan yaptırıp sorun yasayan oldu mu acaba karar verenler nasıl karar verip sertug beyi seciyor

İkisinide beğeniyordum ben istanbulda olduğum için ahmet islama oldum ama ankarada olsam tural beye olurdum heralde.bende düz inen burun seviyorum hafif kavisli olandan.bana kulaktan kıkırdak lazım olabilir demişti ama gerekte kalmadı memnunum ben 1.5 ay olacak özellikle kişisel telefonuna mesaj atınca soruya gayet kibar şekilde hızlı cevap vermesi hoşuma gitti.

İkisinide beğeniyordum ben istanbulda olduğum için ahmet islama oldum ama ankarada olsam tural beye olurdum heralde.bende düz inen burun seviyorum hafif kavisli olandan.bana kulaktan kıkırdak lazım olabilir demişti ama gerekte kalmadı memnunum ben 1.5 ay olacak özellikle kişisel telefonuna mesaj atınca soruya gayet kibar şekilde hızlı cevap vermesi hoşuma gitti.
Merhabalar ben de Tural bey ve Ahmet bey arasında kararsız kaldım. Trakyada yaşadığım icin Ahmet bey daha mantıklı geliyor fakat kendisine ameliyat olan birine denk gelemedim bir türlü. Siz sonuçtan memnun musunuz? Onden görünüm ve nefes sıkıntısı gibi sorunlar oldu mu ameliyat sonrası ya da beklentiniz karşılandı mı? Cevaplarsanız çok memnun olurum, karar verme aşamasındayım 😊

Back
X