Doktorum çok iyiGÜncel durumunuz nasıl bende tural hocayı düşünüyorumda bilgi verirmisiniz lütfen
Burun sırtımda kıkirdak hiç yoktu hepsini onardı.Lütfen tüm mesajlarımı okuyun
Burnum da hala iyileşıyor
Revizyon burun geç iyilesıyor biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum çok iyiGÜncel durumunuz nasıl bende tural hocayı düşünüyorumda bilgi verirmisiniz lütfen
Gayet memnunum .Hocam da çok iyi biriben de düşünüyorum güncel durumuz nasıl şuan
Bende kendisini düşünüyorum nasılsınız bana biraz bilgi verirmisinizYa hocam buru ucumun biraz top olduģumu soyledi ama tamamen benle ilgili bir durum o
Burnum kalın
Asiri kalin değil ama
İlk ameliyatimidan sonra 13 ay boyunca hiç aynalara bakamıyordum
Şu an daha iyiyim ama daha erken tabi
İlerde düzelmezse küçük bir mudahale gerekebilir .Doktorluk bir şey değil
Herkesin cilt yapisi farkli ve bu iyilesmeyi çok etkiliyor
Bence çok iyi doktor .Baya ilgilendi benleBende kendisini düşünüyorum nasılsınız bana biraz bilgi verirmisiniz
Ben kendisinden çok memnunum gidin görüşün benceBende kendisini düşünüyorum nasılsınız bana biraz bilgi verirmisiniz
Sadece burnunuzun fotografini gonderebilir misiniz? Ben de revizyon dusunuyorum. Burnum cok kucultulduBen kendisinden çok memnunum gidin görüşün bence
Benim burnum yoktu resmen
Baska bir doktor hayatta burnumu bu kadar kurtaramazdı
Sen begenmiyordun ilk başlardaBen kendisinden çok memnunum gidin görüşün bence
Benim burnum yoktu resmen
Baska bir doktor hayatta burnumu bu kadar kurtaramazdı
Harbiden begenmiyordu bir günde degisti fikirleri. Keske foto görebilsek ne kadar duzeltilebilmis diyeSen begenmiyordun ilk başlarda
BenceddHarbiden begenmiyordu bir günde degisti fikirleri. Keske foto görebilsek ne kadar duzeltilebilmis diye
Canım bir günde beğrnmedim burun ucum büyüktü doktor iğne yapti hala da ucu top biraz ama benim cilt yapım çok farkli .Kimseye fotograf atmak zorunda değilimHarbiden begenmiyordu bir günde degisti fikirleri. Keske foto görebilsek ne kadar duzeltilebilmis diye
Burun ucum hala büyük biraz ama iğne yaptı ve bana ne olursa olsun yanında olurum dedi .Benim burnum yoktu oyle düzeltti kendinizi niye benle kıyaslıyorsunuz onu bile anlamiyorum .Doktorun karakteri çok iyiSen begenmiyordun ilk başlarda
Harbiden begenmiyordu bir günde degisti fikirleri. Keske foto görebilsek ne kadar duzeltilebilmis diye
ZAten revizyondan sonra da mükemmel bir burun beklemeyin .Benim artık miğdem bulandi ama doktorumun isine de bok atamam.Baska bir doktora gitseydim şuanki burnum da hiç olmazdı .İlk ameliyatımi yapan doktor burnumu ve göz çevremi maf etti .Maf olmus bir burnu düzeltmek ne kadar zor .Tural hoca görebilrceģiniz en haysiyetli doktorlardan biri ama işte benim cildim böyle ve ben yemek yiyen biri drğilim .Çok az yerim bu da iyileşmeyi çok etkiliyor ama ona rağmen yine iyi kurtardı en azından artık aynalara bakabiliyorumHarbiden begenmiyordu bir günde degisti fikirleri. Keske foto görebilsek ne kadar duzeltilebilmis diye
BUrun ucum da hala biraz top zaten burun ucu için benim 2 yıl beklemem gerek .Düzelmezse tekrardan küçük bir müdahale olurZAten revizyondan sonra da mükemmel bir burun beklemeyin .Benim artık miğdem bulandi ama doktorumun isine de bok atamam.Baska bir doktora gitseydim şuanki burnum da hiç olmazdı .İlk ameliyatımi yapan doktor burnumu ve göz çevremi maf etti .Maf olmus bir burnu düzeltmek ne kadar zor .Tural hoca görebilrceģiniz en haysiyetli doktorlardan biri ama işte benim cildim böyle ve ben yemek yiyen biri drğilim .Çok az yerim bu da iyileşmeyi çok etkiliyor ama ona rağmen yine iyi kurtardı en azından artık aynalara bakabiliyorum
Kendimle asla kıyaslamadım bilakis senin adına çok mutlu oldum eminim bu durumdan mağdur olanlar hepimiz aynı duygulsrı kesinlikle yaşıyoruz.. Ben burada revizyon olarak mutlu olanları gördükçe kendim kurtulmuşum gibi seviniyorum... Sizin yazınızı okuduğumda da yazmasam bile bir ömür daim olur hep mutlu olur diyede söylendim canımBurun ucum hala büyük biraz ama iğne yaptı ve bana ne olursa olsun yanında olurum dedi .Benim burnum yoktu oyle düzeltti kendinizi niye benle kıyaslıyorsunuz onu bile anlamiyorum .Doktorun karakteri çok iyi
AMa benim cildim geç iyileşıyor