türbanlı gelinlikde rahibe duvak

NazlxixHilal

ÖmrümeÖmürKatmayaAzKaldı
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008
571
1
96
İzmir
duvagım rahibe duvak olucak.türbanlı olan bayanlar sizler nasıl yaptırdınız örnek verebilirmisiniz?
salona girerken örtüyoruz yüzümüzü ama nasıl??olucakki.
benim uzun akramdan gelicek yürüken alıpda örtemem başıma.yaptırdıgınız modellerden örnekler verebilirmisiniz?fikirlerinize ihtiyacım var.

bir hafta sonra benimde düğünüm var.Bende rahibe duvak düşünüyorum.Güzel olur diye tahmin ediyorum.Ama yüzüme örtemicem içinde diğer türlü düşünüyorum.Rahibe duvak çok hoş duruyor bende bi kararsızlığın içindeyim ::

bnde haftaya evleniyorum rahibe duvağı aldım arkadan yaptırmayı düşünüyorum türban altından ama süte atanlarda var

ben gibi düşünen biride varmış.uuuu az kalmışşş.
rahibe duvak olsun salona girerkende kırmızı örtü örtüyoruzya evden çıkarken girişdede öyle yapsam falan dedimde güldü ablamlar bilemiyorumyanii.annemde diyorki.istedigin gibi yap sen birde başını örtecek kadar duvak yaptır onu ört girerken ve nikah kıyılırken.başında bozulmamış olur.aslında iyi fikir mayısın 5 de gelinlik için gitcem ve yaptırcam

hmmm.salona girerkende örtülür ya damat açar öper falan.ee resmi nikahdada örtülür amann ayrıntılara takıldımmı durmadan ayrıntı çıkıyor kaydirigubbakcemile3

Back
X