Kızlar merhabalar 30 haftalık gebeyim takibimi özel keçiörende yaptırdım fakat dogum için hastane değiştirmek istiyorum, ankara yı çok bilmiyorum lokman hekimden meltem antalyalı turgut özaldanda müberra hanım önerildi.. hastaneleri hiç gidip görmedim hangisi daha iyidir bilenlerin yardımcı olmasını rica ediyorum.. karar verip randevu almam lazım zira malum hastaneler kabul etmiyor doğum yaklaştığı için..
Nehar7 dogum olayi icin neye karar verdiniz? Benimde 36. Haftam kontrollerimi hep etlik zubeyde hanim da oldum ama dogumu orda yapmak istemiyorum. Özellere de hep sordum haftami kacirdigim icin hic biri kabul etmedi. Turgut ozalla goruscem yarin. Onlar kacinci haftaya kadar kabul ediyor bilgin var midir? Ucret ne istiyorlar?
Nehar7 dogum olayi icin neye karar verdiniz? Benimde 36. Haftam kontrollerimi hep etlik zubeyde hanim da oldum ama dogumu orda yapmak istemiyorum. Özellere de hep sordum haftami kacirdigim icin hic biri kabul etmedi. Turgut ozalla goruscem yarin. Onlar kacinci haftaya kadar kabul ediyor bilgin var midir? Ucret ne istiyorlar?
canım uzun zaman olmus sen yazalı umarım saglıklı bir doğum geçirmissindir. benmde hastane degistirme durumum var 25 teyim.turgut özal seni kabul etmişmiyfi memnunmuydun