türk dili ve edebiyat okumak isteyen varmı acep ?

Geberdi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
318
499
103
İstanbul
kızlarrrr bu sene sınava giricem ve türk dili ve edebiyatı okumak istiyorum edebiyat ve şu dil bilgisi falan hoşuma gidiyo beceriyorum 4 den hiç düşmesi lise boyunca notum hocaların taktir ettiği bi öğrenciyim bu alanda ne dersiniz varmı benim gibi okumak isteyen

ben mezunuyum canım.zevkli bir bölüm ama ben tavsiye etmem.sonra formasyon alması zor,atanması zor.malum bizlerde pek matematik olmadığı için.ben ve arkadaşlarım hep dershanelerde çalışmak zorunda kaldık o da hayat değil yani...

içimde garip bi istek var inanılmaz tutku haline geldi üniverstede kalmak istiyorum zor ama başarıcama inanıyorumm hayaliminden dışarı çıkmak hiç istemiyorumm

benim erkek kardeşimde çok çok iyi bir puanla çok çok iyi bir üniversitenin türk dili edb. bölümünü kazandı. ama sonuç bitirmedi, bitiremedi. bölüm olduğu için çok zor olduğunu söyler hep, çok çalışmak lazım bana göre değilmiş der.şuanda da türkçe öğretmenliği okuyor, ve o kadar memnun ki, bölümden sonra öğretmenlik okumanın çok eğlenceli olduğunu söylüyor. ders çalışmayı seviyorsanız yapabilirsiniz, çalışmadan zormuş mezun olmak..hakkınızda hayırlısı olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…