• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk erkeklerine demediğini bırakmadı! "Biz hiç karın kası sevemeyecek miyiz ulan?"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Türk erkeklerine demediğini bırakmadı!
Spor sonrası 50 saniyelik video yayınlayan oyuncu Irmak Örnek, "Biz hiç karın kası sevemeyecek miyiz ulan?" sözleriyle spor yapmayan Türk erkeklerine sitemde bulundu.
Yazdır

Oyuncu Irmak Örnek, yayınladığı videoda, erkeklerin spor yapmamasından ve sağlıklarına dikkat etmemesinden dert yandı.

Spor sonrası tepkisini dile getiren Örnek, "Sporu da hep biz yapalım olur mu? Diyetleri, makyajları, estetikleri... Siz hiçbir şey yapmayın. Etrafımda spor yapan, sağlığına dikkat eden erkek sayısı o kadar az ki. Biz hiç karın kası sevemeyecek miyiz ulan? Parmağımız hiç güzel bir kol kasında yürümeyecek mi? Sonra Tom Hardy'leri, Ryan Gosling'leri beğenince canınız sıkılıyor. Herkes Kim kardashian'ı beğensin ama. Onu da biz yapalım, büyütürüz. Bu yaşta neyinize güveniyorsunuz? O göbekler ne ya?" ifadelerini kullandı.

Spor yapmayan Türk erkeklerinin hedef tahtasına konduğu video, sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor.

http://www.milliyet.com.tr/turk-erkeklerine-demedigini-magazin-2250676/

İyi demiş. Hep kadınlar bakımlı olsun, bakımlı olmayan, kendini salan kadın aldatılınca haketti olsun, erkek aldattıysa demek ki karısı sorunlu olsun ama erkekler bir diş bile fırçalamasın, bi kıl-tüy bile almasın, göbek yapsın.

Kadını metalaştıran; zayıf, ince, bakımlı kadın güzeldir, manken gibi fizik, güzel kadın yoktur bakımlı kadın vardır dayatmalarından sıkıldık. Ekranlar da hep mesaj bu, şişmansan suçlusun, ayyy şişmana bak, yazıkkkk falan.

Biz de bakımlı erkekler istiyoruz, çok kaslı olmasın ama bakımlı olsun abi. Yanıma yakışsın, zaten erkek dediğin kadının yanına yakışmalı, manken gibi olmalı, güzel ve temiz giyinmeli. Ben metalaştırılmış erkek severim... :KK14:

Arkasi önü kalkik bunlarin bu halde bile
bakimli olsalar yuruyen erkek kalmaz ;) :D

eeeee reklamını da yaptığına göre bir dizide bir filmde ufak bir rol alır artık.

şimdiii haklılık payı olmasıyla birlikte etrafta kendine bakan kadın sayısı da bir o kadar az.. nüfus birbirini denkliyor diyeyim ben kısaca..

ben çok birşey istemiyorum bu erkeklerden
1- yıkan, kokarca gibi gezme
2- Angelina istiyorsan sende azıcık Brad ol
3- En önemlisi ADAM ol

insanlar gayret gösterip kendıne özenmeli,erkekde kadında dıye ayırmıyorum zaten,insanlar dedım,lakın hemcınslerımız fızık olayını kendınde çok sorun edıyor,erkeği kötü fizikler kabul edıyor,ee böle olunca onlarda sarkakn göbeğinde hiç rahatsız olmıuyor,düzen böle yerleşmiş,kendı adıma canım cıkıyor spor,beslenme,kımse kusura bakmasın asla hoş gelmıyor bana göbekli bir erkek,

He ben de aynı şeyi düşünüyorum içimden ama kendim sportif bir insan olmadığım için dışımdan söyleyemiyorum bunu :D

Yine de benim karın kasında gözüm yok, geniş omuz-biceps triceps kafi :KK8:

Ben erkekte de kadında da göbekten kilodan nefret ediyorum. Spor hayatımızın içinde olmalı ama çok uzağız ( bende dahil , 36 beden dar geldi mi başlıyorum spora :(). Biri kulaklığını takıp koşsun bak şu kezban a hava atmak için spor yapıyor derler, laf atarlar erkekler bi nebze daha şanslı da kimsede gayret yok alışmışız lop lop etli yaşamaya

Ben aşırı sportif vücudu kadında da erkekte de sevmiyorum yaw. Kasa falan gerek yok, vücudu orantılı olsun yeter. Kadın da 38 bedene sabitlesin kendini. Fazla kilosu falan varsa vermeye çalışsın. Spor kas yapmak için değil, sağlık için yapılmalı.

Back
X