türk filmlerindeki gibi intikam..;)

ayrilikvakti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
19
0
86
Aydın
bayanlar çocukluk mu yapıyorum bilmiyorum :S ama beni zamanında beğenmeyen bırakıp giden (tabiki böle sölemedi ben öle hissettim) eski sevgilime şimdi oldukça güzelleşmiş sarışın olmuş halimi göstermek ağzını açık bırakıp kendme döndrmek istyrm yada pişman olsa yeter..=) böle bi anısı olan fikri olan var mı aranızda?
bu arada farklı şehrlerdeyiz

Sizi fiziğinize göre değerlendiren biri bir süre sonra değiştiğiniz için hayatınıza girse ne değişir ki ?
Yani sizin kararınız tabi ama eski sevgili sonuçta.
Ki dediğinize göre sizi beğenmediği için(öyle hissetmişsiniz) terkedip giden eski sevgili bu.

Bence hiç uğraşmaya değmez ama içinizdeki hıncı da atmak istiyorsunuz bir nevi ego tatmini. Farklı şehirlerdeyseniz nasıl mümkün olur ki bu. Ancak resminizi görmesi lazım o da ayrıldığınız sevgiliniz hala msn ya da facebook gibi yerlerdeyse hala ne ala. Silmemiş olabilir misiniz acaba ...

bence sizi beğenmediğinizi hissettiren dahası bırakıp giden biriyle uğraşacağınıza, sizi olduğunuz gibi beğenecek ve sevecek birine harcamalısınız enerjinizi zemuszemus

bi arkım tanştrmıştı gelmeden önce romantiğin alasıydı..geldi herşey güseldi..gttikten 2 hafta snra ben ona bnmle eskisi gbi ilgilenmediğini söledim üzüldüğümü belli ettm o da sni üzmek istmyrm dedi ben de ii ozman diip ayrldk hala arar sorar ark kalalım der sni kaybetmek istmyrm der ama zamanında benden etkilenmediğini aşık olmadıı biriyle bişi düşümediğini belrtti bnde yol verdm ama aklımdan çkmıo ..
napıcam blmiyrm

heryerden sildm tabiki ama arasıra msn e ekleyp bakıorm hatta ara sıra msn de konusuyrz 2 ayda bi yani toplasan 3 kere .. zaten görüşme olmaz da msn üzernden filan olur öle bişi olursa off off ben umutsuz vakayım

daha fena olur.ben bir zamanlar buna benzer bişey yaptım.ağzının suyu akmasına aktı peşime düştü köpekler gibi ama benim de hala onu unutamadığım ayrıntısını atlamışım.yine olan bana olmuştu.üzülen yine ben olmuştum.eski defterleri hiç karıştırma.aklını da karıştırma.otur hanım hanım :)))

Gelmeden önce sanırım telefon msn üzerinden konustunuz, yani onun romantik olduğu dönemler bunlardı. Sanalda erkeklerin ilgisine güvenmek hata, hemen aşık olurlar hemen evlenme teklifi ederler ama iş gerçege döndümü balon gbi sönerler. En azından dürüstmüş, daha fazla yaralar alabilirdin.
Biricik_06 ya katılıyorum otur valla...

bence hiç gerek yok,dış güzelliğinizi ona gösterip size dönmesini sağlamayın,biraz gururlu olun yeter...

sadece görünüşün için belki dönecek bi süre sonra gözü o halinede alışacak yine gidecek ve olan yine sana olacak boşver yolver gitsin...

öle mi dersiniz ( ya ben ona hiçç suç bulamıyorum biliomusunuz .. ben olsam ben de öle yapardm diorm ki çok eskiden yapmştm birazcık, ah aldm galiba (
ama beni öle görmeli demi en çok da o görsn die yaptm çoğu şeyi .. çektiğim acılara değse azcık :S

bence sen aşık olduğun için filan değil rededilmiş olduğun için aklından çıkaramıyorsun
kaçan balık büyük olur hesabı
ve ona ne kaybettiğini göstermeye çalışıyorsun
ama arkadaşların da dediği gibi yine kırılan yıpranan sen olacaksın

ne yaptın estetik filan mı yaptırdın

:roflol::roflol:

Sen intikam görmemişsin canım kusura bakma ama seni adam yerine koymayan biri için kendini ona sergiye çıkaracaksın bak nasılda güzelleştim hesabı bir de geri dönerse sefa geldin hoşgeldin.:1shok:
Böyle intikam hiç görmemiştim. kafamçokkarıştı

bence bir erkek sadece dış güzellikle aşık olmaz ki, yani evet ilk görüşte aşk olabilir belki ama içinin boş olduğunu görünce hemencek bitiverir .... anlatmak istediğim şu ki belki sizi ilk gördüğünde beğenmiştir ama kişilik olarak anlaşamıyacağınızı düşünmüştür , ya da ne biliyim hani o elektriği alamamıştır da istememiştir birlikteliği ........belki dünya güzeli olsanız ona göre olmadığınızı düşünüyordur.....kısacası boşverin boşuna uğraşmayın derim

değilmi?? bencede bunun adı intikam değil şansını yeniden deneme ya tutarsa... bence kendini küçük düşürmüş olacaksınlmaz:

uf sadece bi takıntı oldu .. haklsıınız galiba en iisi ben, bikaç ayda bi görüştüğümz zaman bni görmesni sağlayım o kadarı yeter bişi sölemesine yapmasına ihtyacm yok

selam kızlar.. okunur mu bilmiyorum ama .. geçenlerde onun oludğu şehrdeydm ve görüşme teklifi ettmm. kabul etti görüştük.. o kadar mutluydu ki anlatamam :))
bi kız arkı var benm de erkek arkım var zaten.. ama şimdi eskiye dair düşünüp üzülmüyorum beni pohpohladı keşke ben de senn gbi olsam'lara getrdi .. iş, okul , güzellik yönünden ondan öndeym çünkü neyse rahatladım ve paylaşmak istedm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…