- Konu Sahibi ayrilikvakti
-
bayanlar çocukluk mu yapıyorum bilmiyorum :S ama beni zamanında beğenmeyen bırakıp giden (tabiki böle sölemedi ben öle hissettim) eski sevgilime şimdi oldukça güzelleşmiş sarışın olmuş halimi göstermek ağzını açık bırakıp kendme döndrmek istyrm yada pişman olsa yeter..=) böle bi anısı olan fikri olan var mı aranızda?
bu arada farklı şehrlerdeyiz
bi arkım tanştrmıştı gelmeden önce romantiğin alasıydı..geldi herşey güseldi..gttikten 2 hafta snra ben ona bnmle eskisi gbi ilgilenmediğini söledim üzüldüğümü belli ettm o da sni üzmek istmyrm dedi ben de ii ozman diip ayrldk hala arar sorar ark kalalım der sni kaybetmek istmyrm der ama zamanında benden etkilenmediğini aşık olmadıı biriyle bişi düşümediğini belrttibnde yol verdm ama aklımdan çkmıo ..
napıcam blmiyrm
öle mi dersiniz( ya ben ona hiçç suç bulamıyorum biliomusunuz .. ben olsam ben de öle yapardm diorm ki çok eskiden yapmştm birazcık, ah aldm galiba (
ama beni öle görmeli demi en çok da o görsn die yaptm çoğu şeyi .. çektiğim acılara değse azcık :S
değilmi?? bencede bunun adı intikam değil şansını yeniden deneme ya tutarsa... bence kendini küçük düşürmüş olacaksın:roflol::roflol:
Sen intikam görmemişsin canım kusura bakma ama seni adam yerine koymayan biri için kendini ona sergiye çıkaracaksın bak nasılda güzelleştim hesabı bir de geri dönerse sefa geldin hoşgeldin.:1shok:
Böyle intikam hiç görmemiştim. kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?