Türk filmlerindeki oyunculara benzemek

çevrenizdeki çiftlere bakın hepsi çok mu güzel?
birsürü çirkin insan evlenip mutlu olabiliyor, yalnızsanız nedenini fiziksel özelliklerinizde aramayın.
ayrıca yeşilçam artistleri de taştır yani, hepsi birbirinden güzel.

güzellik çook göreceli bir kavram..öyle boyum kısa albenim yok demekle çirkin olunmaz..bende pek güzel değilimdir ama sempatiğimdir misal evliyim ve ikiz kızanlarım var :KK52: kocamda pek bebeksidir :KK59: yani uzun lafın kısası biraz kendine bak pozitif ol yeterli güzellik için..

Ben de kendimi hiç beğenmez, çirkin olduğumu düşünürdüm. Hatta herkes güzel olmak zorunda değil diye düşünür kendimi olduğum gibi kabullenirdim. Kendimle barışıktım yani. Beni de Türkan Şoray'a benzetenler olmuştur. Teşekkür eder, içten içe asla inanmazdım. Karşı cinsten, kendi cinsimden kim ne derse desin ben kendi gözümde çirkindim.

Sonra eşim hayatıma girdi, eşim de babyfacetir, boylu poslu maşallah çok yakışıklıdır gözümde. Hep denir ya çirkin kızlar ne yakışıklı erkeklerle diye, işte benim gözümde öyleydik biz. O beni ne kadar sevdiyse iltifatlarıyla vs. kendi gözümde ben bir o kadar güzelleştim. Hatta eşim bile sen git gide daha güzel oluyorsun ya, ne yapıyorsun filan derdi. :) şimdi benden güzeli yok, özgüvenim geldikçe makyajı da bıraktım, nikahıma bi eyelinerla çıktım düşün yani. %100 doğal halimle kendimi çok seviyorum :))

Valhasılı kelam ben şuna inanıyorum ki; bir kadın kendini ne kadar güzel bulursa, ne kadar beğenirse bir o kadar da güzelleşiyor. Boşuna göreceli demiyoruz güzellik kavramına. Herkesin bir gülüşü, bir bakışı vardır güzel, yeter ki onu önce kendimiz görelim. Kendiyle yalnızca barışık değil, kendini seven kadınlar olalım.

Sevgili meselesindeyse herkesin çok sevgilisi olacak diye bir kaide yok ki. Benim de ilk ve tek sevgilim eşimdir. Şahsen hep öyle olsun isterdim, oldu da çok şükür :)

Saçın makyajınmi acaba biraz geride kalmış sac modelini makyajını deistireblrsn türk filmi oyuncuları genelde çok güzel kadinlarmis koca gözlü kalın dudaklı falan bence iltftta etmiş olablrler yani

Back
X