Düğün Turk-Italyan dugunu? Bana yardimci olun lutfen!

thEnd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
5
0
86
İzmir
Merhaba kizlar.. Bana vereceginizi fikirlere cok ihtiyacim var.
Ben turkum nisanlim italyan.. Seneye bahar'a evlenmeyi dusunuyoruz fakat dugunun nasil olacagina tam karar veremedik soyleki;
aslinda aramizda ucurumlar yok kulturel olarak fakat ortak noktalar bulmamiz sart. Ben her ikimizinde mutlu olmasini istiyorum.
Ne benim tarafim agir basmali, nede onun.. Ornegin orkestra olmicak cunki aksi halde hem italyan hem turk orkestrasi getirtmemiz gerekiyor.. Onun yerine DJ getirmeyi dusunuyoruz bizim sectigimiz muziklerden calmasi icin..
Aslinda kucuk detaylar cok suan teker teker anlatamasamda.. dugunum sizce nasil olmali? Nisanlimin fikri ne tam turk nede tam italyan olmasi.
Italyan dugunleri genelde restorantta oldugu icin yemege cok onem veriyorlar birinci menu ikinci menu ara sicak ara soguk diye 3 4 saat boyunca yemekler yeniliyor..
Rica etsem yardimci olurmusunuz? :96:

canım benim de nişanlım ispanyol.
düğün burada olacağından bildiğimiz türk kültürüne uygun olucak.. nişanlım bu durumdan oldukça memnun çünkü kendi tarafından gelecek olan kişiler bizim gelenekleri görsünler istiyor..
orta yolu bulmanız güç olur gibime geliyo, 3 saat yemeğe kimse kalmaz çok sıkılırlar.. bence burada olacağından türk tipi düğün olsun aralara italyan adetlerinden ilginç olanları bul ekle, daha renkli ve eğlenceli bir düğün olur herkes için..
ya da kına gecesi olacaksa düğün gibi yaparsın kalabalık tüm misafirlerini çağırırsın, böyle olunca düğünün de italyan kültürü ağırlıklı olabilir..
mutluluklar dilerim :69:

Aa ne guzel yabanci damatlar cogaliyor :p
Canim biz italyadayiz turkiyede olsaydik kesinlikle turk dugunu olurdu ama maalesef oyle bi sansimiz yok..
Gercekten ne yapacagimi bilmiyorum ..
Sizin dugun ne zaman? :16:

benim nişanlımda italyan =)biz iki düğün yapmaya karar verdik.biri için gün aldık diğerini de yaklaşık bi 10 ay sonra yapıcaz :D çok komik söyleyince ama italyada düğün ayı denilen bi kabus olduğu için öyle olacak :D eğer orda çok kalabalık bi türk kitlesiyle düğün yapcaksanız ve aileniz düğünlerde dans etmeyi seven insanlarsa kesinlikle kasap havası halay misket tarzında şeyler isterler(şahsen benim ailem çok sever =) ) onlar için küçük bi jest yapmış olursunuz aynı zamanda italyan dostlarınıza da bikaç türk müziği gösterirsiniz çok meraklılar böyle şeylere çünkü =) geri kalan şarkılarda dediğiniz gibi dj eşliğinde olabilir. düğün tarihi belli mi ?

Back
X