Türk Kahvesi Robotu

Rende

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
978
0
96
İstanbul
Merhaba,

anneme anneler günü hediyesi Türk kahvesi robotu almayı düşünüyorum...

arzumun ürünlerini baktım ama kullandığınız memnun olduğunuz marka varsa tavsiyelere açığım...

hangi markadan alacağıma karar veremedim... sizin öneriniz var mı?

(umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır)

can bende arzum var. bildiğin elektrikli cezve işte. kaşıkla karıştırıyosun. kabarırkene hemen kaldırıyosun finsana servis ediyosun. 50 küsür liraya almıştım. resmen yazık parama. bakır ceze neyime yetmiyomuş. hem yıkamasıda daha rahat. ama dersenki arçeliğin o büyük tip makinesini alırım o başka. o her şeyi otomatik snırım. kahvesi suyu ekeri koy gerisine karışma. ama oda dünya para . kahve yapmak için değermi bilemem. biraz heves kırıcı bi yorum oldu ama sölemeden edemedim.

yoo teşekkür ederim... deneyenlerden bilgi almak istedim...
ne bileyim annem görmüş beğenmiş bende istediği birşeyi alayım dedim ama :S
bende arzumun almayı düşünüyordum o gümüş rengi olanlarından...
ne yapsam kiii

arçelikin var türk kahve makinası
karıştırma yada köpükleri alma derdi yok
hazır olunca makine kendi duruyor ve kahvesi lezzetli oluyor gerçekten
bi bak istersen

bende de var,bekoydu sanırım,arçelikle aynılar zaten. tek cezveli olandan benimkisi,hediye gelmişti bana. ben de çok memnunum vallahi,rahat oluyor.güzel köpüklü ve lezzetli kahve pişiriyor.ben de tavsiye ederim

bizde de arçelik türk kahvesi makinası var.Çok kulanışlı herşeyi koyuyorsun içine basıyon düğmeye başında bekleme der yok bitinnce ötüyor zaten bi seferde 3 fincan yapabiliyor tahmini 2 3 dakikada

fiyatı 150 tl canım bunun ikiliside var oda 370 tl

Arçeliğin modeli biraz kaba geldi bana o makine kısmı...

şimdi internetten baktımda modeline..

netten görüntüğü gibi deil ama ben ilk cezve olaarak alcaktım kullanların yorumuna baktım başında durman lazzımmış o yüzden buna karar verdik.Kullanışlı olması güzel imkanın varsa bi git gör derim

Dört yıl önce evime ve eşimin işyerine King marka almıştım. Hala ilk günkü gibi keyifle kullanıyorum. Üstelik eşim aynı zamanda kettle olarak da kullanıyor. Fiyatı da diğer markalara göre gayet uygun. Tavsiye ederim.

cnm zaten cezve tipi alacaksan arzuma çok para vermene gerek yok. sonuçta dediğim gibi manuel olarak yapıyor kahveyti. yani herşeyi sen yapyorsun. ölçüleri karıştırmayı kollamayı kabarmaya baladığında hemen kaldırmayı. ee bukadarını sen yapacaksan arzuma para verme derim ben. sonuçta tek marifeti elektrikle ısıtıyor olması . o sebepten king alabilirsin . gerçi arzumun bendeki modelinde tutma sapı kıvrılıp kapatılıyor. bu ii bi özellik.

bende o sapı katlananı düşünmüştüm zaten ama dün akşamda baktım yine karar veremedim.
inşallah bugün karar verip alıcam

Uygun fiyatlı birşey için bu makul görünüyor bana kahvesi de gayet güzel =) Evet başında durmak gerek ama fiyat olarak cok daha uygun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…