Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 çay kaşığı kahve ile bir fincan suyu cezveye koyuyorum. ocağın en küçük ve en kısık gözünde karıştırmadan kaynayana kadr(bir taşım yani)pişirip cezveye alıyorum.Kahve falı bakmak için nasıl hazırlıyorsunuz tek kişilik için?
Teşekkür ederim ama köpukler taşınca mi alıyorsun bir de ben de dediğin gibi yapıyorum her seferinde içinde ki twelve çok oluyor hep kenara ya da içine yigiliyor2 çay kaşığı kahve ile bir fincan suyu cezveye koyuyorum. ocağın en küçük ve en kısık gözünde karıştırmadan kaynayana kadr(bir taşım yani)pişirip cezveye alıyorum.
Teşekkür ederim ama köpukler taşınca mi alıyorsun bir de ben de dediğin gibi yapıyorum her seferinde içinde ki twelve çok oluyor hep kenara ya da içine yigiliyor
kpük tam taşmadan alıyorum. cezvenin yarısına kdr kabarınca.az telveli seviyorsan 2 silme çay kaşığı yda 1.5 çay kaşığı atTeşekkür ederim ama köpukler taşınca mi alıyorsun bir de ben de dediğin gibi yapıyorum her seferinde içinde ki twelve çok oluyor hep kenara ya da içine yigiliyor
Az atınca da fal net çıkar mı yine :)kpük tam taşmadan alıyorum. cezvenin yarısına kdr kabarınca.az telveli seviyorsan 2 silme çay kaşığı yda 1.5 çay kaşığı at
çıkar cnm 1.5 çay kaşığı at :) ben genelde 3 çay kaşığı koyuyorum koyu seviyorum dyeAz atınca da fal net çıkar mı yine :)
:)) tamam teşekkür ederim içersem sana özelden resim atsam yorumlar misinçıkar cnm 1.5 çay kaşığı at :) ben genelde 3 çay kaşığı koyuyorum koyu seviyorum dye
karşılıksız bakmıyorum canım :):)) tamam teşekkür ederim içersem sana özelden resim atsam yorumlar misin
Kusura bakmayin misafir olmuş oldum sabahseven ne karsiligi bakıyorsun fal mi ucret mikarşılıksız bakmıyorum canım :)
hayır falıma bakanın falına bakıyorum :)Kusura bakmayin misafir olmuş oldum sabahseven ne karsiligi bakıyorsun fal mi ucret mi
o zaman bakabiliriz birbirimizehayır falıma bakanın falına bakıyorum :)
olur cnm ama dha içmedim ben kahvemio zaman bakabiliriz birbirimize
icince bana mesajla atabilirsin bende sana atarim :)olur cnm ama dha içmedim ben kahvemi
tamam cnm içiyorum şimdi :)icince bana mesajla atabilirsin bende sana atarim :)