Türk Malı Dizisinin Beğendiğimiz Replikleri ( Show TV )

ilk replik benden olsun=))))))))

Melodi: ışte böyle babacım..Efecan çok düzgün çok efendi çok saygılı bir çocuk olduğu için beni kırmadı ve bu akşam beni ders çalıştırmak için buraya geldi..

Abiye Kuzu: Demek Efecan da benim gibi matematik, aritmatik, logoritma ve goronometri konusunda uzman bi zekaya sahip...
Ben gençken .. yani bundan 3-4 aaa 5 sene önce kendi kendime ımm..aaa bi şey..ııı.. aykut testi yaptırmıştım kendime.. o zaman gerçekten üst sınırın bi alt gıdımında çıkmıştı benim puanım.. o en üst sınırda da ünlü ressam Albert Aynştaynn...matematik profesörü Paskal Numan..bunlar varmıştın.. zaten bizim cingöz prensesimize de bu mikkemmelikte bir erkek arkadaş . yani bizim boğaz içi üniversitesinde de dediğimiz gibi boy firenk yakışır

Abiye Kuzu : Ayy Ermaaan ne kadann güzel ne kadan şaane ne kadan sempatiiii
Bu kadar enerjik ve moralman evreşe dağının zirvelerinde olmana gerçekten çok sevindim.

Allah bilanı virmesin abiyiii , ivit ivit
ya çok komik bu erman ya bu akşam da çok güldürdü bizi

ne değişken karakterli kadınsın abiyii ya aynı suzan avcı gibisin gızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ilk replik benden olsun=))))))))

Melodi: İşte böyle babacım..Efecan çok düzgün çok efendi çok saygılı bir çocuk olduğu için beni kırmadı ve bu akşam beni ders çalıştırmak için buraya geldi..

Abiye Kuzu: Demek Efecan da benim gibi matematik, aritmatik, logoritma ve goronometri konusunda uzman bi zekaya sahip...
Ben gençken .. yani bundan 3-4 aaa 5 sene önce kendi kendime ımm..aaa bi şey..ııı.. aykut testi yaptırmıştım kendime.. o zaman gerçekten üst sınırın bi alt gıdımında çıkmıştı benim puanım.. o en üst sınırda da ünlü ressam Albert Aynştaynn...matematik profesörü Paskal Numan..bunlar varmıştın.. zaten bizim cingöz prensesimize de bu mikkemmelikte bir erkek arkadaş . yani bizim boğaz içi üniversitesinde de dediğimiz gibi boy firenk yakışır

:roflol::roflol::roflol:

çocuklara kızınca köpek demesine kopuyorum ya birde abiyeye sırnaşması kaydirigubbakcemile3

son bölümde erman fantazi yapayim derken ben kimim diye soruyordu ya
abiyenin orda
KARKAMEEEl hani su MINNAK sirinlerde olan var yaa demesi cok güldürdü beni nedense
minnak demesi cok hosuma gitti :)

irman kuzu : ivit ivit ivit ivitttt
yanlış numaraa kaydirigubbakcemile3

yarcan : karışşşşmaaa bendeee

abiye kuzu : başlı başına komik ama en komiği gülüşü kaydirigubbakcemile3
ayyy ne kadann mikkemmel bi ayleyiz diyyymi sevalcim

Abiye Kuzu: birerşer tane daa içer miyiizz..

Seval: Yok..fazlası bende çırpıntı yapıyo aabiyecim..

Abiye Kuzu: Ayyy.. seninde mi libidonu düşürtüyo espreskoo

Seval: Evet

Abiye Kuzu: benim düşürtmüyoo.. benim bi temizlikçim var onunkisini düşürtüyo.. ben sürekli spor yaptığım için sağlıklıyım..yani yoga plates aynobik hepsi var bende

Abiye Hanım: Sevaal seval sevalayy ne kadan üzülüyorum senin için bilemezsin keşke şuan elimden bişey gelsede seni içinde bulunduğun duygusal girdaptan çıkartabilsem
Seval: maalesef sizin yapabileceğiniz bi şey yok abiye hanım ben biraz tek başıma kalıp kendimi dinlersem şöyle 6 ay filan kendimi toparlayabilirim neyse6 ay sonra görüşmek üzere
Abiye Hanım: sevall sen artık bir ev kadınısın artık bundan sonra senin en kasti görevin ev hanımlığı senin iş yerin evin artık bak ben 18 senelik ev hanımıyım bir gün bile işimden kovulmadımneden peki ? neden ?
Sorsana kızım neden diye !
Seval: Nedenn
Abiye Hanım: Çünki ben bu evde işimi en mikkemmel bi şekilde yapıyorum temizliğimi, düzenimi, yemeğimi, çocuklarımın ve beyimin bakımını assla ihmal etmiyorum
Seval: anlıyorumgerçekten çok kıskandım sizi

:roflol:

Abiye Kuzu: Yavuz Hırsız ev sahibini kastırırkaydirigubbakcemile3 ben de buna gülmüştüm. Ya o kızları nereye saklayacaklarını bilemedikleri bölüm şahaneydi

Abiye Hanım: Sevaal seval sevalayy ne kadan üzülüyorum senin için bilemezsin keşke şuan elimden bişey gelsede seni içinde bulunduğun duygusal girdaptan çıkartabilsem
Seval: maalesef sizin yapabileceğiniz bi şey yok abiye hanım ben biraz tek başıma kalıp kendimi dinlersem şöyle 6 ay filan kendimi toparlayabilirim neyse6 ay sonra görüşmek üzere
Abiye Hanım: sevall sen artık bir ev kadınısın artık bundan sonra senin en kasti görevin ev hanımlığı senin iş yerin evin artık bak ben 18 senelik ev hanımıyım bir gün bile işimden kovulmadımneden peki ? neden ?
Sorsana kızım neden diye !
Seval: Nedenn
Abiye Hanım: Çünki ben bu evde işimi en mikkemmel bi şekilde yapıyorum temizliğimi, düzenimi, yemeğimi, çocuklarımın ve beyimin bakımını assla ihmal etmiyorum
Seval: anlıyorumgerçekten çok kıskandım sizi

:roflol:

ben en cok bunlara guluyorum

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X