- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorunda orda ya asil borc ödenmedi.. baska bir yerede borc yok..Asıl alacağı tahsil ettilerse faiz alacağının da ortadan kalkmış olması gerekmez mi avukat ablalar? Neye dayanarak istiyorlar bunu?
az önce nette baktim avea türk telekom meselesi nedir?? bilen varmi? ev nr si dogru degil zaten mektupta eski avea nr si var... ama avea ya borc yokalacak sıfırsa faiz nerden geliyor türk telekom şaşırmış![]()
Asıl borç ödenmedi ise nasıl 0 lira görünüyor? Arayip bilgi isteyin o zaman. Avea ile Türk Telekom birleşti.sorunda orda ya asil borc ödenmedi.. baska bir yerede borc yok..
az önce nette baktim avea türk telekom meselesi nedir?? bilen varmi? ev nr si dogru degil zaten mektupta eski avea nr si var... ama avea ya borc yok
henüz daha yeni söyledigi icin bugunden gecmis olsu yarin aricaz artik ama cok tuhaf ..Asıl borç ödenmedi ise nasıl 0 lira görünüyor? Arayip bilgi isteyin o zaman. Avea ile Türk Telekom birleşti.
bbizde ögrendigimizde öyle dedik nasil bir mektup diye.. ins sikinti cikmaz bos yere basimiza :Saveayı türk telekom aldı..
faturayı ödemeyeniz nedir yahu ?
cidden enteresan bir mektup bu..
cok tskler yarin ins aricazAnnemin yaşadığı bir şey var ama farklı sanki sizinkinden.
Evini taşırken kapadığı hattı geri dönüp kontrol etmemiş. Beş tl mi ne kalmış. Dört sene sonra avukattan evrak geldi faiziyle 150 tl olarak ödeyin artı avukat ücreti şu kadar diye.
Yani eşinizin geçmişten kalan 5-10 kuruş bir şey varsa onu avukata verip avukat ücretini ödetecek olabilirler. Gidip sorun türk telekoma yada mutlaka arayın ihmal etmeyin.
Biz damga vergisine kadar ödeyip kapatmıştık, damga vergisini bir gün geç ödemişiz diye 10 kuruş borç çıkardılar. Edevletten bakmasak onu 100 tl yapıp alacaklardı.
Bu tip hileler oluyor. Mutlaka bir sorun yetkiliye
allahim ya :)))İyice sapıttı bunlar bana da alacak kağıdı geldi, 58lira 60 kuruş borcu var telekomun bana![]()
Gerçekten garip, ciddiye almamıştım sizin konuyu görene kadar ama fırsat bulunca bir uğrayayım bakayımallahim ya :)))
vesile olmus oldum sevindim :))Gerçekten garip, ciddiye almamıştım sizin konuyu görene kadar ama fırsat bulunca bir uğrayayım bakayım![]()
İyice sapıttı bunlar bana da alacak kağıdı geldi, 58lira 60 kuruş borcu var telekomun bana![]()
orda yasamadigim icin pek bilmiyorum..ama tuhaflik var :))cidden de çekim gücüyle fiber birleşmişyanlışlık yanlışlık üstüne insanlardan 10 20 ne koparırlarsa koparıyorlar. yazık günah.
Şöyle muhtemelen...vesile olmus oldum sevindim :))
bizde var bi tuhaflik normal degil borc zaten yok.. birde tutar yaziyor.. ama bu faturayi ödemeyiniz yaziyor hic bir sekilde oturmuyor aklima