Türk Telekom

Dream00

🌸9. Takım Mezunu🌸 Güven, tek kullanımlıktır...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
8.562
34.210
748
Merhaba arkadaslar,
Türk Telekomdan bir Mektup gelmis esim adina Türkiye adresine
Asil alacak 0,00 TL
Yasal Faiz miktari yaziyor
ve Avukat Masrafi Toplami 300,00 TL
ve mektupta faturayi ödemeyiniz yaziyor biz bisey anlamadik sizlerin icinde böyle bisey yasayan oldumu?

Annemin yaşadığı bir şey var ama farklı sanki sizinkinden.
Evini taşırken kapadığı hattı geri dönüp kontrol etmemiş. Beş tl mi ne kalmış. Dört sene sonra avukattan evrak geldi faiziyle 150 tl olarak ödeyin artı avukat ücreti şu kadar diye.
Yani eşinizin geçmişten kalan 5-10 kuruş bir şey varsa onu avukata verip avukat ücretini ödetecek olabilirler. Gidip sorun türk telekoma yada mutlaka arayın ihmal etmeyin.
Biz damga vergisine kadar ödeyip kapatmıştık, damga vergisini bir gün geç ödemişiz diye 10 kuruş borç çıkardılar. Edevletten bakmasak onu 100 tl yapıp alacaklardı.

Bu tip hileler oluyor. Mutlaka bir sorun yetkiliye

Asıl alacağı tahsil ettilerse faiz alacağının da ortadan kalkmış olması gerekmez mi avukat ablalar? Neye dayanarak istiyorlar bunu?

Asıl alacağı tahsil ettilerse faiz alacağının da ortadan kalkmış olması gerekmez mi avukat ablalar? Neye dayanarak istiyorlar bunu?
sorunda orda ya asil borc ödenmedi.. baska bir yerede borc yok..

alacak sıfırsa faiz nerden geliyor türk telekom şaşırmış :KK45:
az önce nette baktim avea türk telekom meselesi nedir?? bilen varmi? ev nr si dogru degil zaten mektupta eski avea nr si var... ama avea ya borc yok

Asıl borç ödenmedi ise nasıl 0 lira görünüyor? Arayip bilgi isteyin o zaman. Avea ile Türk Telekom birleşti.
henüz daha yeni söyledigi icin bugunden gecmis olsu yarin aricaz artik ama cok tuhaf ..

Annemin yaşadığı bir şey var ama farklı sanki sizinkinden.
Evini taşırken kapadığı hattı geri dönüp kontrol etmemiş. Beş tl mi ne kalmış. Dört sene sonra avukattan evrak geldi faiziyle 150 tl olarak ödeyin artı avukat ücreti şu kadar diye.
Yani eşinizin geçmişten kalan 5-10 kuruş bir şey varsa onu avukata verip avukat ücretini ödetecek olabilirler. Gidip sorun türk telekoma yada mutlaka arayın ihmal etmeyin.
Biz damga vergisine kadar ödeyip kapatmıştık, damga vergisini bir gün geç ödemişiz diye 10 kuruş borç çıkardılar. Edevletten bakmasak onu 100 tl yapıp alacaklardı.

Bu tip hileler oluyor. Mutlaka bir sorun yetkiliye
cok tskler yarin ins aricaz

İyice sapıttı bunlar bana da alacak kağıdı geldi, 58lira 60 kuruş borcu var telekomun bana :KK48:

Gerçekten garip, ciddiye almamıştım sizin konuyu görene kadar ama fırsat bulunca bir uğrayayım bakayım :KK48:
vesile olmus oldum sevindim :))
bizde var bi tuhaflik normal degil borc zaten yok.. birde tutar yaziyor.. ama bu faturayi ödemeyiniz yaziyor hic bir sekilde oturmuyor aklima

cidden de çekim gücüyle fiber birleşmiş :D yanlışlık yanlışlık üstüne insanlardan 10 20 ne koparırlarsa koparıyorlar. yazık günah.

İyice sapıttı bunlar bana da alacak kağıdı geldi, 58lira 60 kuruş borcu var telekomun bana :KK48:

Bizim hikaye daha da saçma.
Superonline bize koskoca 4 ayda internet bağlayamadı. Allahtan gelen Telekom yetkilisi uyardı. Onlar suçu bize atar siz altyapıyı açtığımıza dair iş emrini çekin dedi.
Cidden inkar ettiler. Adamlar imzalanan anlaşmada alt yapı yoksa internet 20 iş gününde bağlanmayabilir maddesini sömürüyormuş meğer. Bu arada biz 1 ayda bağlamadılar diye iptal ettik dört ay sonra mesaj internetiniz bağlandı diye!
Neyse avukat arkadaş falan olunca üşenmedim de ihtar çektim, ciddi ciddi uğraştım adamlar internet başvurumuzu iptal ettiler.
Bu sefer de iki aylık kullanmadığımız internetin parasını istediler, yine aynı süreç, ihtarlar falan bir ay sonra onu da çektiler. Bu sefer 400 lira cayma bedeli dediler. Arkadaşım sen bana 4 ayda interneti bağlayamadın, benim iptal ettiğim interneti bağladın diyorum olsun diyor. Yine ihtar falan neyse cayma bedelini de geri çektiler. Bu sefer 10 lira damga vergisi isterim dedi. Onu devlet alıyormuş ben ödeyecekmişim. Kabahatli sensin ben neden bedelini ödeyeyim desem de zorla ödettiler on lirayı. Allahtan avukat arkadaşım uyardı sen sürekli edevlete bak bunlar icra yollayabilir yine diye. Cidden o benim ödediğim damga vergisinin gecikme faizi 10 kuruşu istediler. O noktada ben zıvanadan çıktım.
Yapıyorlar daha neler yapıyorlar

cidden de çekim gücüyle fiber birleşmiş :KK70: yanlışlık yanlışlık üstüne insanlardan 10 20 ne koparırlarsa koparıyorlar. yazık günah.
orda yasamadigim icin pek bilmiyorum..ama tuhaflik var :))

vesile olmus oldum sevindim :))
bizde var bi tuhaflik normal degil borc zaten yok.. birde tutar yaziyor.. ama bu faturayi ödemeyiniz yaziyor hic bir sekilde oturmuyor aklima
Şöyle muhtemelen...

Şimdi Avea Turk Telekom bünyesine katıldı ve haliyle hesaplarda taşınmıştır. Belli bir miktar borcunuz kalmıştır, diyelim 10 kuruş. Bu miktara yasal faiz işletemeyecekleri için sadece avukat elinden geçmiştir ve bu yüzden kendileri de bu miktardan bir şey çıkmayacağını bildikleri için faturayı ödemeyin ibaresi konmuştur ama Hukuk Bürosu, Telekom'dan dosya başına masraf talep ettiğinden size bu şekilde bir celp gelmiştir. Herhalukarda sizden dosya masrafı talep edeceklerini sanmıyorum ama yine de ihmal etmeyin. Zaten böyle bir durum söz konusu olursa Tüketici Hakem Heyetine gitmek sorunu çözer.

Back
X